Alpina

Kerékpáros bukósisakok, Sport szemüvegek és kerékpár kiegészítők

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

57 Keresési eredmények

Az Alpina gondosan tervezett és funkcionális sport kiegészítőket kínál, a kerékpáros szemüvegektől, sí- és napszemüvegeken át, egészen a bukósisakok széles választékáig. Legyen szó napi biciklizésről, szabadidős kerékpározásról, hegyi kerékpározásról, vagy akár profi kerékpáros versenyekről. A kerékpáros számára a védelem, biztonság és a test tökéletes összhangja minden mozdulatnál a kerékpáron döntő szempontok.

ALPINA kerékpáros és sport szemüvegek
Az 1980-ban Werner Grau által alapított Alpina kifejlesztetten kerékpáros termékeket fejlesztett amelyek egy pillanat alat kedveltté váltak a versenyzők körében. A cég székhelye Augsburg közelében található, a rövid történelme során újra és újra új mércét állított fel a különböző fejlesztéseivel a sí, sport és a kerékpáros sisakok, valamint a sí és sport szemüvegek területén. Az ALPINA folyamatosan új fejlesztésekkel lép a piacra, mint például törhetetlen polikarbonát üveg-lemezek vagy védőszemüvegek polarizációs szűrővel.

ALPINA kerékpáros szemüvegek - kerékpározás gondosan megtervezett kiegészítőkkel
Ma a szemüveg és kiegészítők gondosan megtervezett részei az Alpina termékpalettájának, amely modern védelmet és biztonságot nyújt hobbi kerékpárosok és a sportolók részére. Kerékpáros, sport és napszemüvegeiben a fényérzékeny VarioFlex üveg technológiát használja, amelynek köszönhetően az üveg árnyalata automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz. Termékeik közt mindenki megtalálja a tökéletes szemüveget, legyen nő, férfi, kisgyerek, vagy serüdülő keskeny fej formával.

ALPINA kerékpáros és a sí bukósisakok
gyártásával, amelyek legfőbb jellegzetessége az új turn-lock zár, mely a RUN nevet kapta. Ez a termékválaszték is folyamatos fejlesztés és bővítés alatt áll. A Rose Bikes Online Shopban mindent megtalál, ami a fej védelméhez szükséges, legyen szó kerékpáros, sí vagy gyermek sisakról.