aeroe

biking is about simpler times

KIEGÉSZÍTŐK & Alkatrészek

Az AEROE alkalmazottai szenvedélyesek az új felfedezések, kalandok és innovációk iránt - legyen szó akár munkáról a tervező stúdióban, akár off-road a kerékpáros felfedezésről. Az Aeroe 2014-es megalakulása óta az új-zélandi csapat izgalmas termékcsaládot hozott létre, amelyet a kerékpárosok igényei és elvárásai alakítottak ki arra, hogy felszerelésüket minden féle kerékpározás közben magukkal tudják vinni. Az AEROE -nál a funkcionalitás és a minőség magas követelményei tükröződnek a meggyőző kerékpáros tároló és táskakoncepciókban.

Az AEROE legújabb innovációja a kerékpár táskák egyedi, gyorsan felfüggeszthető rendszere. Univerzális rögzítést biztosít, amely gyorsan rögzíthető a kerékpár különböző pontjaihoz, pl. a villához vagy a hátsó tartóhoz. A tartó bármilyen AEROE táskát, kerékpár- vagy hátizsákot tud fogadni a megfelelő csatlakozó technológiával. Bármilyen típusú kerékpárhoz alkalmazható: akár bevásárláshoz, akár terepen, vagy ingázáshoz elektromos segítséggel vagy anélkül. Az AEROE moduláris megoldásokkal bővíti a kétkerekű mobilitás lehetőségeit a rugalmas szállítási lehetőségek érdekében.

Az AEROE folyamatosan feszegeti az innovatív tervezés határait. A kerékpárosok számára szerte a világon új szerelőrendszerek és csomagtartó táskák fejlesztése, tesztelése és megvalósítása során a kerékpáros csomagolás szakemberei szeretik a korlátokat áthágni és valami újat kipróbálni. Az AEROE kétkerekű expedíciók, kalandok és felfedező túrák kihívásaival foglalkozik. Ezért az AEROE termékeket Új-Zélandon tesztelték és tervezték, ahol a legizgalmasabb és legnagyobb kihívást jelentő túraviszonyokkal kell szembenézniük mind az utakon, mind terepen. Mindaddig, amíg be nem bizonyították megfelelőségüket, az összes csatlakozót és táskát folyamatosan tovább fejlesztik, hogy megfeleljenek a versenyzők igényeinek minden kategóriában - kezdve a kerékpáros csomagolástól és a túrázáson át a városi ingázásig és akár munkavégzéshez is.