ACROS

Ha kiváló minőségű kerékpár alkatrészt keres, az ACROS mindig jó választás

Alkatrészek & KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

3 Keresési eredmények

Ha kiváló minőségű kerékpár alkatrészt keres, az ACROS mindig jó választás. 1999-ben alapították Stuttgart közelében Renningenben. Azóta a cég a legjobb minőségű alkatrész gyártóvá vált a mountain bike szektorban.

Made in Germany: egyedi alkatrészek rugalmas gyártása hegyikerékpárokhoz 
A fejlesztés és gyártás teljes mértékben Renningenben történik, hogy minden termék megkapja a “Made in Germany” címkét. A “házon belüli” gyártás eredményeképp a cég könnyen reagál a piaci változásokra, így tudja rugalmasan kielégíteni a vevői igényeket. Ez azért fontos, mert mindig új igények lépnek fel a hegyi kerékpárosok részéről új kormánycsövekre és markolatokra, ami folyamatos fejlesztést követel a gyártó részéről.

Tesztelés, ellenőrzés és termelés: ez az ACROS átfogó teszt rendszere
Az ACROS számára fontos a termék folyamatos ellenőrzése a gyártás során, továbbá tesztelésük a terepen is. A cég a tökéletes illeszkedés érdekében a protípusokat gondos elemzéseknek veti alá. Továbbá az ACROS az alkatrészek elennőrzésére együttműködik a vezető teszteket végző laborokkal. Ezen átfogó vizsgálatok után, a prototípusokat extrém körülmények közt tesztelik, annak érdekében, hogy megtalálják az alkatrészek megfelelő beállításait a sorozatgyártáshoz.