2XU

Funkcionális ruházat kerékpárosoknak, úszóknak és a triatlonosoknak

Ruházat & Kiegészítők

Funkcionális ruházat kerékpárosoknak, úszóknak és a triatlonosoknak - ez az, amire a 2XU sportruházati cég összpontosít. Az ausztrál márka új mércét állít a funkcionális sportruházat terén a legújabb technológiák és anyagok kombinációjával. A 2XU funkcionális triatlon ruhákat és kiegészítőket kínál a férfiak és a nők számára egyaránt. Az egyes termékeket télen és nyáron is lehet használni. A kompressziós sportruházat azért lett kifejlesztve, hogy javítsa a profi és nagy fizikai igénybevételnek kitett sportolók teljesítményét, mint a kerékpárosok, futók vagy a úszók.

A 2XU filozófiája az, hogy olyan sportruházatot fejlesszen, amely a lehető legjobban segíti a sportoló teljesítményét vagy akár javítja azt. A 2XU high-tech anyagokat és új gyártási technológiákat használ és egy intelligens tervezésben egyesíti őket. A 2XU COMPRESSION termékvonal különösen népszerű olyan sportolók körében, akiknek valóban szükségük van erre a technológiára. A különálló, felsőket, hosszú ujjú és rövid ujjú pólókat, vállpántos nadrágokat, rövidnadrágokat, sport melltartókat, kompressziós szárakat és zoknikat, valamint a neoprén ruhákat és triatlon nadrágokat is úgy tervezték, hogy megfelelő szellőzést és hőszabályozást biztosítsanak. A testhezálló kerékpáros és triatlon kompressziós ruházat biztosítja a jobb vérkeringést.

2XU ruhák – megfelelő kerékpáros ruházat minden típusú használatra
A legfontosabb dolog a hosszú és fárasztó túrákon egy olyan funkcionális kerékpáros ruha, amivel kényelmesen lehet ülni a nyeregben. A triatlon ruháknak tökéletesen kell teljesíteniük vízben és szárazföldön egyaránt. A 2XU olyan triatlon ruhákat, pólókat és rövidnadrágokat kínál, melyek különösen jó légáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek és rendkívül rugalmasak, így tökéletesen segítik teljesítményének növelésében, kerékpározás vagy futás közben. Mint az, ICE X és 70D COMPRESSION technológiák, valamint az SBR Skin, Sensor Mesh, Kinetic Speed anyagok és a 2XU ülés párna esetében, a hangsúly egyértelműen a magas szintű kényelmen és funkcionalitáson van. A 2XU termékek a tervezett felhasználástól függően hosszú illetve rövidtávúra csoportosíthatók.

2XU CYCLE - élvezze a kerékpározást
A modern designnal, új technológiákkal és anyagokkal a Cycle 2XU segít a kerékpárosoknak, hogy megmutassák legjobb teljesítményüket. A lycra anyagok extrém körülmények között is megfelelő tartást és stabilitást kínálnak. Az ergonómikus ülés párna, amelyeket speciálisan a 2XU fejlesztett ki, nagy kényelmet nyújt.