0 Keresési eredmények

Downhill

Downhill


Downhill, ahol a szórakozás kezdődik!


DOWNHILL - a sebesség izgalma

Amikor gyors lejtmenetről van szó, ők a Formula 1-esek: a downhill bringák. A legnagyobb sebességhez építve, a bütykös gumik olyan pályákon is lejönnek, melyeken gyalog is alig menne le. A kerékpár minden része gyökerekkel tarkított, sziklákkal övezett pályák és méteres ugrások után epedezik. A cél az, hogy leérjen a völgybe, amilyen gyorsan csak lehetséges. A downhill kerékpár minden része erre a célra készül: dupla vállú villa, nagy tengelytáv, erőteljes hátsó rugóstag, valamint a rendkívül robusztus kerekek és vázak teszik lehetővé a lehetetlent.

A THE UNCHAINED-et az extrém ellenállóságra tervezték- a hajtókartól egészen a stucniig. Mindazonáltal, a csúcsmodell súlya mindössze csak valamivel 16 kilogramm felett van, ez egy lenyűgöző érték ebben a kerékpár kategóriában. Az Unchained 26”-os kerekeken gurul. Ez maximális stabilitást és nagyon jó értékeket kínál a mozgékonyságot és rámenősséget illetően.

A Downhill kerékpárokkal hősök születnek, nagy tetteket érnek el, a pillanatok örökké tartanak. A Downhill-esek versenyeznek, melynek a legfőbb célja, hogy a dobogó tetejére állhassanak. A titok az egyszerűségben rejlik. Lenyűgöző a harc az idővel, mely könyörtelenül szalad. Itt a szépséget nem díjazzák, nem pontozzák a kivitelezést – a nyertes az, aki a célvonalon elsőként áthalad. Ez az egyetlen, ami számít. A kerékpáros készségek és a koncentráció éppolyan döntő szerepet játszanak a sikernél, mint a kerékpár, ami illik Önhöz és messzire röpíti.

Úgy mint a Forma 1-ben is, itt is az utolsó 5% dönthet a győzelemről vagy a bukásról. A kerékpárjának tökéletesen passzolnia kell, és ebben segít a konfigurátorunk. Rengeteg alkatrész közül választhat, hogy a downhill kerékpárja a lehető legjobban kielégítse igényeit. Az anyagok, a kormány szélessége, a kerekek és gumik típusa és még a markolat színe is variálhatók! Változtassa a THE UNCHAINED-et az Ön kerékpárjává!