•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
537

Cross Country

Cross country

Cross country - MTB edzéshez és versenyre


A HEGYI KERÉKPÁROZÁS LELKE

A cross country nemcsak versenyzés, a cross country képviseli a hegyi kerékpározás gyökereit és letisztítja sportot az alapokig. A szíve gyorsan ver; a lábak könyörtelenül pedáloznak. A táj elsuhan, a szemét a pályán kell tartania. A leggyorsabb és ideális ívre hajt, hogy egy gyökér vagy kő se lassítsa le. Milliméter pontosan irányítja a kerékpárt, érzi a sebességet. Fedezze fel a világot - legyen az hardtail vagy össztelós kerékpár – menjen ki a természetbe, élvezze a mozgást és érezze, hogy él.

Ön dönti el, hogy 27,5 "-os vagy 29"-os kerékpáron szeretne-e ülni. Mindenki más, és mindenkinek mások a preferenciái. 29 col a sebességért, tapadásért és a legjobb gördülésért. 27,5 col a jobb mozgékonyságért és gyorsaságért. A cross country kerékpárok győztesnek születtek. Akár a versenyeken, vagy amikor a saját legjobb idejét próbálja megdönteni. Még a nyugodt kerékpáros túrákon is, nehéz néha nem teljes sebességgel hajtani. Ezek a kerékpárok szó szerint húzzák magukkal, azt akarják, hogy meghajtsák őket és érezni akarják a menetszelet. Sebességre és versenyre születtek, át mindenen, könnyű, gyors és sokoldalú. Nem kell, hogy részt vegyenek versenyeken, azért hogy kihasználják az erejüket – hajtani a természetben, széles rücskös gumikon gurulni, elbűvölő érzés kezdő és profi kerékpárosok számára egyaránt.

Kiváló minőségű felszerelés, könnyű és mozgékony vázak, feszes rugók – ezek a gyors terep kerékpározás összetevői. És pontosan ez az, amire a cross country kerékpárja épült, hatékony, erős és tartós. Akár hardtail vagy full-susser, ezt Önnek kell eldönteni, karbon alkatrészekkel finomított és 27,5" vagy 29" -os kerekekkel megkoronázott bringák. A ROSE cross country kerékpárok a mindenki számára élvezhető sebesség receptjét kínálják. Mindazok, akik szeretik a sebességet és a kerékpározást terepen, vagy csak edzeni szeretnének a természetben, nálunk megtalálja a megfelelő partnert.