Miche

Fogaskeréksorok a sima futásért mindenféle lánchoz

Alkatrészek

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A kerékpáros alkatrészek gyártója, a Miche láncszettek, kerekek és fogaskeréksorok fejlesztésére és gyártására specializálódott. Az utóbbi fontos szerepet játszik minden kerékpározás során: a fogaskeréksorok felelősek a kerékpár meghajtásáért és a hátsó kerékhez vannak rögzítve. Ezért a minőség, kivitelezés, tartósság és megbízhatóság alapvetően fontosak. A fogaskeréksor gyártó cég, a Miche sorok, lánckerekek és fogaskerekek széles választékát kínálja. A kerékpár típusától függően különböző fogaskeréksorokat használnak. A Miche 8-tól 10 sebességes krómozott fogaskeréksorokat kínál magas minőségben. Nagyon fontos, hogy a lánc és a fogaskeréksor tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz a halk és könnyű váltás érdekében.

Kerékpáros alkatrészek a Miche-től – Gondosan tesztelt fogaskeréksorok
A Miche fogaskeréksorai 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26 áttételekben érhetőek el. Minden fogaskerék magas minőségű – a tartósság és megbízhatóság érdekében. Ezért a gyártó nagy gondot fordít minden egyes lánckerékre, mert csak akkor less jó a teljesítmény, ha minden egyes alkatrész jól működik. Ezért a Miche fogaskeréksorait alaposan letesztelik az első használat előtt. Emellett a fogaskeréksorok extrém tartós anyagból készülnek. Mindenek után, a technikai termékek, mint a fogaskerekek kopó alkatrészek, melyekre minden tekerés során szüksége van. A Miche fogaskeréksorok mindig zárógyűrűvel érkeznek.

Miche fogaskeréksorok – kerékpáros alkatrészek a sima futásért
A mindeféle terepen való sima futásért tökéletesen illeszkedő alkatrészekre van szüksége a hátsó keréknél. A Miche 9-/10-/11-sebességű agyakat kínál, melyek a Campagnolo márkával kompatibilisek. A lánc és a fog szélességét gondosan kell kiválasztani a tökéletes teljesítményért és sima váltásért. Ha a lánc és a fogaskerék jól illeszkednek, a váltás sima less, mivel a lánc könnyedén mozog egyik fogaskerékről a másikra. Ez a fel- és leváltást kellemesen halkká és megbízhatóvá teszi. Fontos tudnai, hogy egy speciális eszközre van szüksége, ha a fogaskeréksort el szeretné távolítani. Hogy felszerelje, szüksége van láncleszedőre és sorleszedőre.