UYN
Unleash Your Nature

Teljesítmény-orientált tetőtől talpig – sport aláöltözék és zoknik az UYN-től

Unleash your nature – a név mindent elárul: a kiváló minőségű funkcionális aláöltözék és zoknik az olasz gyártótól arra lettek tervezve, hogy legyőzze a határait a sportban és új energiát szabadítson fel. Ezért a legkorszerűbb technológiákat és anyagokat használják a maximális szellőzés, ideális illeszkedés és kimagasló viseleti kényelem garantálása érdekében.

Négy különböző kollekció közül választhat. Ez biztosítja, hogy megtalálja azt az alsóneműt, ami tökéletesen alkalmazkodik a hőmérséklethez és edzettségi szintjéhez.

Visyon - Egy új, stílusos külső víziója

Divatos, kényelmes és nagyon puha érzés a bőrön – a Visyon kollekció az UYN-től kimagasló a magas viseleti kényelmével és sokoldalú használhatóságával. Tökéletes a közepes hőmérsékletben.Evolutyon - Az aktív világ evolúciója

Lélegző, ergonomikus, kényelmes – az Evolutyon kollekció a természetközeli Natex anyagból készült és egy úttörő a testhőmérséklet menedzsment tekintetében. Tökéletes magas aktivitáshoz és közepes hőmérsékletben.

Ambityon - Az ambíció, hogy mindig jobban érezze magát

Szigetelt, sportos, kényelmes a bőrön - az Ambityon kollekció nem csak a természetközeli Natex anyagból készült, hanem Warm Comfort öltözék is, ami hatékony szigetelést és hatékony nedvesség menedzsmentet biztosít. Alkalmas hidegben történő sportokhoz.

Fusyon - Az érzés és a funkció fúziója

Természetes, technikai, sokoldalú – a legfinomabb merino gyapjút használtak fel a Fusyon kollekcióhoz. Ez extra puha viseletet és hatékony szigetelést biztosít. Ideális közepes és hideg hőmérsékletben.

Fedezze fel a magas minőségű sport aláöltözékeinket és funkcionális zoknikat minden alkalomra!