Vessen véget az kényelmetlenségnek:
A sportos Arteria sorozat - Terry Race nyereg

A kerékpáros nyeregnek, amelyen sok órát tölt el, olyannak kell, hogy legyen, mint egy kesztyű. A kormány és a pedálok mellett a nyereg a kerékpár legfontosabb kapcsolattartó pontja, amelyen a testtömeg nagy része nyugszik a kerékpározás során. Ezért a megfelelő méret, a célzott használat és az ergonómikus ülések kényelme döntő tényezők a megfelelő nyereg kiválasztásában. Ezeket a kritériumokat szem előtt tartva a Terry olyan termékcsaládokban kínálja nyergeit, hogy kiváló kerékpáros élményt nyújtson minden kerékpáros számára. Választhat a férfiak vagy nők számára kialakított nyergek, valamint a különböző nyeregszélességek közül. A fájdalom a múlté!

Total Race Comfort
Az Arteria sorozat súly optimalizált modelljeihez a Terry kombinálja a vékony verseny designt és a magas kényelmet, hogy meghosszabbítsa országúti vagy hegyi kerékpáros túráit. Széles nyomás csökkentő csatorna csökkenti az érzékeny gát és genitális régió terhelését, amikor előre hajol. Ez megakadályozza a zsibbadás és egyéb kellemetlenség kialakulását nagy távolságokon. Ez a széles nyílás nemi szempontból egyedi kialakítású, amely megfelel a női vagy férfi anatómiának. A nőknél a szeméremcsont alacsonyabb, mint a férfiaknál. Ezért a női nyeregnek van egy nyomás csökkentő csatornája az ülés elején, míg a férfi nyeregnek ez a hátsó részén helyezkedik el, hogy enyhítse a gát terhelését.

A lágyszövetek terhelésének csökkentése a nemi és gáti érintkezési zónákban fontos eleme a Terry 3-Zónás-Komfort-Elvének (3-Zone-Comfort-Principle). A nyereg ülőfelületén gondosan elhelyezett nyomás pontok vannak kialakítva. Ezek a területek egyenletesen osztják el a nyomást az ülőcsontokra, az alakzat-megtartó habpárnának köszönhetően . A nagy teljesítményű hab magas ellenállása megakadályozza az ülőcsontok és az anatómiailag kialakított nyereghéj közötti érintkezést. Az Arteria modellek gélváltozatai nagy gélpárnákkal rendelkeznek a még jobb nyomáseloszlás és a rezgéscsillapítás érdekében - a kiemelkedő kényelemért kerékpározás során.

Minden modell vizuális öröm
Az Arterial termékcsalád minimalista kialakítása vékony sziluettjével és lapos alakjával tökéletesen illeszkedik a kerékpár tiszta megjelenéséhez. A kiváló minőségű anyagok és a nyereg könnyű kialakítása kombinálják a minőséget és a funkcionalitást, így biztosítva a tartós szórakozást a kerékpáron. Az elegáns fekete CrMo nyeregsín kopásálló WeatherMax DuraSilk nyeregfedéllel van kombinálva. Ami harmonikus látványt biztosít az egy anyagból való kialakításnak köszönhetően. Hegyi kerékpárokon az Arteria ezért ideális az XC, a Marathon és a Race versenyekhez. A országúti kerékpáron számtalan zavartalan kilométert ígér. Válassza ki a saját Terry nyeregét, hogy illeszkedjen a neméhez, ülőcsont szélességéhez a legnagyobb kényelemért