Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  Tesztközpontjaink

  Tesztelje kerékpárjaink! 


  Tesztközpontok

  Tesztközpont Hochsauerland:

  Partnerünkkel a Bike-Pension Schröderrel és a Hotel Hochheideval az aktuális modelljeinkből összeállított tesztflottát állítunk rendelkezésére. Fedezze fel a Hochsauerlandot kerékpárjaink nyergében. További információ: wandern-und-biken.de illetve hochheide.com.


  Tesztközpont Oberharz:

  A Waldhotel Untermühlenél a legújabb kerékpárjainkat próbálhatja ki. Tesztelje kerékpárjainkat 4 bikeparkban vagy összesen 1200 km kitáblázott mountainbike útvonalon. További információ: mountainbike-hotel-harz.de.


  Tesztközpont Vaujany:

  A tesztközpontunk a francia Alpokban található békés kis Vaujany falujában található. Próbálja ki Rose kerékpárjainkat helyben a bikeparkban vagy az egyik legnehezebb útvonalon: Alpe d'Huezben. A legendás Megavalanche útvonala is nagyon közel található. Akár kemény emelkedő az országúti kerékpárral vagy mountain bike downhill - a Vaujany körüli környék tökéletes a következő kerékpáros vakációra. A Rose teszt kerékpárokat (országúti és mountain bike) illetve egy kis bemutató teremet Vaujany falu központjában talál. További információ vaujany.com.


  Tesztközpont comói tó:

  A Rose Service Center Olaszországban a comói tótól északra fekszik. Országúti kerékpárjaink és a mountain bikejaink várnak Önre - csak hogy egyeztessen időpontot és tesztelje kerékpárjainkat a fantasztikus útvonalakon, kilátással a tóra. További információ: sergio@rosebikes.it vagy +393383305116.


  Tesztközpont - Dél–Tirol:

  A Hotel Tyrol Meran mellett minden igényt kielégít, amire egy kerékpárosnak csak szüksége lehet. Ezen túl Dél-Tirol ideális terep a mountain bikejaink tesztelésére. Itt talál további információkat.


  Barátok, bringa, Mallorca:

  Egyetlen másik sziget sem kínál jobb infrastruktúrát a kerékpározáshoz. A BIKE FRIENDS SCHON kerékpár kölcsönző iroda május elejétől október végéig várja a látogatókat. További információért kattintson ide.


  Maria Alm Tesztközpont, Ausztria:

  Hajtson egy Rose bringát a Hochkönig-en! A Hotel Eder az Alpok szívében, Maria Alm-ban található. Minden, amit egy kerékpáros kívánhat, megtalálható a falu központjában. Fedezze fel a különböző pályákat a ROSE kerékpárok egyikével és merítsen ihletet az idilli Hochkönig csúcsaiból. A modern, 4 csillagos Hotel Eder ideális hely kerékpározni, pihenni és wellness-ezni vágyóknak. További információért kattintson ide..


   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése