Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  Fizessen igényének megfelelően

   

  bankkártya: 
  Ügyfeleinknek lehetősége van Mastercard vagy VISA bankkártyájukkal fizetni. Adja meg a rendelés során a kártyájának számát, biztonsági kódját és érvényességi dátumát. A rendelés értékét a szállítás időpontjában terheljük a kártyájára.

  előrefizetés:
  Kérjük, a teljes rendelési összeget utalja az ügyfél- ill. a számlájának száma megadásával, teljes nevével és a lakóhelyének megadásával a számlánkra

  Stadtsparkasse Bocholt
  IBAN: DE 02 4285 0035 0000 1352 51
  Swift/BIC: WELADED1BOH
  Markt 8
  46399 Bocholt


  Kérjük, vegye figyelembe a szállítási költségeket az átutalás során.


  PayPal:
  Fizessen biztonságosan, gyorsan és egyszerűen a PayPal számlájával. Ha még nincs PayPal számlája, akkor ezt pillanatok alatt megteheti: Jelentkezzen be a https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home alatt és kapcsolja össze a bankkártyáját vagy hitelkártyáját a PayPal számlájával és máris használhatja a PayPal-t fizetésre.(PayPal fizetés csak Európában lehetséges. Csak online-rendelés lehetséges.)

  utánvétel:
  A szállítás után közvetlenül a futárnak fizet. Kéjük, vegye figyelembe, hogy utánvételnél a postai költségek mellé € 5,6 pluszköltség párosul. Utánvétel csak Németország területén lehetséges.

  számla:
  Fizess be kényelmesen a számla kézhezvételét követően további levonások nélkül. A számlával történő fizetés csak Németország területén lehetséges. Továbbá csak magánszemélyek számára lehetséges, cégek vagy intézmények számára nem.

  csoportos beszedési megbízás:
  Kérjük, írja meg a számlaszámát, banki adatait (banki irányítószám, neve és címe a banknak) a rendelése során. Csoportos beszedési megbízás csak Németország területén lehetséges. Továbbá csak magánszemélyek számára lehetséges, cégek vagy intézmények számára nem. A beszedés mintegy 14 nappal a szállítás után történik.


  Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szállítás fizetésének módját meghatározzuk (utánvétel, előrefizetés vagy bankkártya). Ebben az esetben értesítjük előre.

   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése