Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  ÁSZF

  Üzleti és szolgáltatási szabályok 

  Rendelés a kívánsága szerint

  1. Szállítás és szállítási költségek

  a. Németországon belül
  A lehető legkorábbi időpontban kiszállítjuk a rendelését. € 4,95 szállítási költség terheli Önt. Amennyiben a megrendelt cikkek nem szállíthatóak egyben a rendeléssel, a pótlás a lehető leghamarabbi időpontban történik. Amennyiben nem kér utólagos kiszállítást, azt kérjük a rendelésnél jelezze. Utólagos szállításnál természetesen nem terhelik Önt szállítási költségek.

  b. Nemzetközi szállítások
  Több szállítási lehetőség közül is választhat. A szállítási költségekről érdeklődjön rendelés során vagy a weblapunkon a www.rosebikes.hu. Nem az Európai Unióhoz tartozó országok esetében a felmerülő forgalmi adó azonnal levonásra kerül. Utólagos szállítás nem lehetséges az EU-n kívül.

  c. Szállítási költségek Ausztria és Svájc/Lichtenstein
  Ausztriába vagy Svájc/LIchtensteinbe történő szállításoknál a szállítási költség € 8,95, € 150 felett mindössze € 5,95. Spinning kerékpárok, repülőkoffereknél vagy üres kartonoknál, MTB vagy országúti kerékpároknál a szállítási költségek függenek a szállítás helyétől, ezekről a költségekről érdeklődjön a rendelés során vagy a weblapunkon www.rosebikes.hu (itt a szállítási költségek a bevásárló kosarában megállapításra kerülnek).

  d. Komfortszállítás Svájc/Liechtenstein:
  Átvállaljuk a csomagja behozatalát, Önnek nem kell semmivel sem törődnie. Így számoljuk a fizetendő összeget: A katalógusárból levonjuk a német forgalmi adót, ami jelenleg 19% ill. 7%. Ez után hozzáadjuk a jelenleg hatályos svájci 8%-os forgalmi adót illetve 1%-nyi vámkezelési járulékot. Ön csak a számlázott összeget fizeti, a posta már nem emel további igényeket Ön felé!

  e. Szállítás nem EU-országokba
  Nem Európai tagországokba történő szállítások során vámok és adók léphetnek fel a behozatalnál. A vám- és importelőírásokkal kapcsolatos szabályozást a helyi ipar- és kereskedelmi kamarában vagy a vámhivatalban tudhat meg. 
  Figyelem: Minden az EU-val kötött globális szabadkereskedelmi megállapodásnak megfelelően: a ROSE Bikes nem hivatalos exportőr, és nem határoz meg semmilyen pozitív kedvezményt a számlán.

  f. Kerékpárok szállítása
  Kerékpárok speciálisan szállításra használt kartonokban kerülnek kiküldésre, mely a lehető legnagyobb mértékben védi a kerékpárt. A speciális kartondobozért € 19,95 et számolunk fel.

  2. Fizessen igényének megfelelően

  - bankkártya: Ügyfeleinknek lehetősége van Mastercard, American Express vagy VISA bankkártyájukkal fizetni. Adja meg a rendelés során a kártyájának számát, biztonsági kódját és érvényességi dátumát. A rendelés értékét a szállítás időpontjában terheljük a kártyájára.

  - előrefizetés:
  Kérjük, a teljes rendelési összeget utalja az ügyfél- ill. a számlájának száma megadásával, teljes nevével és a lakóhelyének megadásával a számlánkra.
  Kérjük, vegye figyelembe a szállítási költségeket az átutalás során.

  Stadtsparkasse Bocholt
  IBAN: DE 02 4285 0035 0000 1352 51
  SWIFT/BIC: WELADED1BOH
  Markt 8
  46399 Bocholt

  - PayPal: Fizessen biztonságosan, gyorsan és egyszerűen a PayPal számlájával. Ha még nincs PayPal számlája, akkor ezt pillanatok alatt megteheti: Jelentkezzen be a http://www.paypal.de/anmeldung alatt és kapcsolja össze a bankkártyáját vagy hitelkártyáját a PayPal számlájával és máris használhatja a PayPal-t fizetésre. (PayPal fizetés csak Európában lehetséges. Csak online-rendelés lehetséges.)


  3. Számíthat ránk

  a. ROSE-garancia
  A Rose kerékpárja teljeskörű garanciával érkezik. 2 év garancia van az összes alkatrészre és a garancia keretében 10 éven belül, meg kell javítani minden törött küllőt a ROSE és Xtreme kerekeket vagy azokat a kerekeket amelyeket az ügyfél specifikációja szerint építettünk (nem standard kerekek). A vásárlást követő 6 évben ki kell cserélnünk minden törött ROSE vázat és minden törött ROSE villát. Ez a garancia azonban, nem terjed ki a fényezés vagy anodizált felület sérüléseire, elszíneződésre (például az UV sugárzás miatti fakulás), valamint a csapágyak sérüléseire az össz teleszkópos kerékpárok esetében és a váltó papucsokra sem. Az egyéb csapágyak, amelyek nem részei a váznak (például közép és kormány csapágyak) szintén nem esnek a garancia alá. A garancia csak az első tulajdonosra érvényes. A garancia időtartama alatt termékeket megjavítjuk vagy indokolt esetben visszatérítjük az árát. Minden további igény kizárt. Csere esetén a ROSE felajánl egy hasonló csere vázat vagy ROSE csere villát, ha nem áll rendelkezésre azonos ROSE váz vagy ROSE villa. Ebben az esetben, nincs joga, hogy visszakapja az eredeti vázat vagy hogy nem kompatibilis csere alkatrészeket igényeljen. Ez a garancia nem terjed ki a normál kopás, helytelen használat, balesetek vagy nem megfelelő összeszerelés okozta károkra. Továbbá, ez a garancia nem terjed ki azokra a károkra, melyek a kerékpár, vagy villa szervízelésének és tisztításának elhagyásából keletkeznek. Erre vonatkozó ajánlásainkat a mellékelt "Szerviz útmutató"-ban találja (lásd a kézikönyv 8. fejezet). Kérjük, tartsa meg a számlát, mivel ez a vásárlás dátumának a garancia és a garanciális idő kezdetének bizonyítéka. Természetesen indokolt jótállási igények esetén a szállítási és szerelési költségek cégünket terhelik.

  b. Csere-Garancia
  Ha a vásárlást követő 6 éven belül baleset vagy esés miatt sérül vagy megsemmisül az Ön ROSE-váza, akkor egy megegyező vagy hasonló vázat vásárolhat a kínálatunkból 50%-os engedménnyel. Németországon belül ingyen visszük el vázát vagy kerékpárját otthonából és az új vázat, kerékpárt a kerékpár szállítási költségek nélkül kapja vissza. Németországon kívül csak a keletkező szállítási költségeket számoljuk Önnek fel. Igény szerint az új vázat össze is szereljük Önnek € 100,- átalányért. Ez a garancia csak olyan károkra vehető igénybe, melyek nem kerülnek bejelentésre biztosítónál. Csere esetében a lehető legazonosabb cserevázat próbálunk Önnek felajánlani. Ebben az esetben nincs lehetősége eredeti vázat vagy már nem pótolható alkatrészek igénylésére.

  c. Bike Szervíz
  Németországon belül ajánljuk fel Önöknek ezt a szolgáltatásunkat. Országúti és MTB kerékpárok során a szállítás ingyenes, trekking kerékpároknál a szállítási költség 20,- EUR. A gördülékeny bike-szervíz lebonyolítás érdekében előzőleges időpont egyeztetés szükséges (telefonon vagy online). Időpont egyeztetés nélkül beérkező kerékpárokra € 25,- extra feldolgozási díjat számítunk fel.
  Megértésüket kérjük, hogy ezt a szolgáltatásunkat csak olyan kerékpárok számára tudjuk felajánlani, melyeket nálunk vásároltak. Ha nem állna rendelkezésére szállítódoboz, akkor önköltségi áron küldünk Önnek egyet.

  4 . Vásárlás kívánság szerint

  a. Visszatérítési szabályzat
  A megkapott árut indoklás nélkül egy hónapon belül visszaküldheti. A határidő kezdete ennek az információnak írásbeli közlésével kezdődik (pl. levél, fax, e-mail), de nem az áru megérkezte előtt (ismétlődő áruk esetében az első részszállítmány előtt). A határidő addig sem veszi kezdetét, amíg nem teszünk eleget információs kötelezettségeinknek 246. cikkely 2. § kapcsán az 1. § és 2 EGBGB szerint valamint kötelezettségeinknek § 312g 1 bekezdés 1 cikkely BGB kapcsolatban a 246. § 3. EGBGB-vel. Csak akkor, ha nem szállítható csomagban a termék (pl. terjedelmes áruk) tudjuk a visszaküldés igényét írásos formában elfogadni. A határidő betartásához a termék időben történő elküldése, vagy a visszavétel írásos jelzése szükséges. A visszaküldés minden esetben saját kockázatra és költségre történik. Egyedi készítésű termékek a visszaküldés alól ki vannak zárva. A visszaküldés ill. a visszaküldési kérelem a következő címre küldendő: ROSE Bikes GmbH, Kundenservice, Schersweide 4, 46395 Bocholt, Tel. +49 28 71/27 55 55; E-Mail: retoure@rosebikes.com  - Lemondott rendelés száma -

  Visszaküldés következményei
  Abban az esetben ha eredményes visszatérés megy végbe, mindegyik fél köteles a kapott teljesítmények visszaszolgáltatására, adott esetben a használatból származó előnyök visszatérítésére. Az áru romlása és az áruból származó előnyöket csak, akkor köteles megtéríteni, ha az a használatból ered és ez túllépi az áru működésképességének határát. A "működésének tesztelése" alatt az áru olyan kipróbálását értjük, mely az üzlethelységben is lehetséges/szokásos. Elkerülhető a kártérítési kötelezettség mennyiben elkerüli a termék állagában történő romlást úgy, hogy nem úgy kezeli mint a saját tulajdona és mindennel felhagy, ami az áru állagának romlásához vezethet. A fizetési kötelezettségeket 30 napon belül teljesíteni kell. Az időszak az Ön számára az áru és a visszatérítési nyilatkozat visszaküldésével kezdődik, számunkra az áru kézhezvételével. 

  Hitelezett ügyletek
  Amennyiben hitel által finanszírozta a vásárlását és igénybe akarja venni visszatérítési lehetőséget, akkor már a hitelszerződéshez sincsen kötve, feltéve, hogy egy gazdasági egységet alkot a két szerződés. Ez az eset akkor, amikor mi vagyunk a hitelezők vagy a hitelező a mi megbízásunkban cselekszik. Ha az Ön hitele már folyósításra került hozzánk a visszatérítés időpontjánál, akkor az Önnek hitelező lép fel visszatérítéssel kapcsolatos jogkövetkezményekkel, a jogok visszaadásával és kötelezettségekkel kapcsolatosan. Ha el kívánja kerülni a lehető leginkább a jogi kötelezettségeket, akkor használja ki a visszaadási jogát és vonja vissza a hitelszerződés során elfogadott szándéknyilatkozatot.

  b. Információk a visszaküldéshez.
  A kiküldéshez felhasznált csomagolás visszaküldés esetén is felhasználható. Minden általunk Németországba, Svájcba és Lichtensteinbe kiküldött csomaghoz hozzáteszünk egy visszaküldéshez felhasználható csomagmatricát. Az alábbi országokhoz egy retúr linken vagy az interneten keresztül (www.rosebikes.de) lehet matricát letölteni, mely a visszaküldéshez szükséges. Ezután Önnek már csak postára kell adnia a csomagot. A visszaküldési jog minden rendelésre érvényes, leszámítva az egyedi készítésű tárgyakat. A visszaküldési követelésnél az árut Öntől hozzák el. Az 1 hónapos visszaadási lehetőségnél természetesen a jog által biztosított minden lehetősége is megmarad.

  A lehetséges csereeljárás nem kötelező a visszaküldési jogok gyakorlásához. 

   

  Az adatvédelmi előírásainkat itt találhatja meg!

  c. Gyártói és kereskedői garanciák
  Minden a katalógusban megnevezett garanciánál gyártói ill. kereskedői garanciáról van szó, ami a terméknél pontosan megjelölésre kerül. Ezzel nem korlátozódnak az Ön jogai (pl: újraszállítás vagy szervizelés) felénk, mint a kereskedő ill. gyártóval szerződéses féllel szemben. Elhasználódás (leszámítva azokat a területeket, ahol ez kimondottan megnevezésre kerül) és nem rendeltetésszerű használat nem jogosít fel a gyártói vagy kereskedői garanciára. A garancia igénybevételéhez küldje el a meghibásodott termékeket a bizonylattal és hiba leírásával a következő címre: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt, Németország.

  5. Szállítási károk/ Reklamáció

  Kérjük, a nyilvánvaló sérüléseket jelezze nekünk 7 napon belül. Amennyiben egy csomag szemmel láthatóan sérülten érkezik meg, kérjük azt még a csomagszállító jelenlétében nyissa ki és állíttasson ki egy igazolást a sérülésről. Kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 0049 28 71 / 27 55 55 -ös számon. A csomag visszaküldéséhez használja minden esetben a visszaküldési matricákat.

  A használt ruhákat kérjük, kimosva küldjék vissza. Cipőket és sisakokat ne csupán a saját dobozukban, hanem a kiküldéshez használt dobozban küldjék vissza.

  Kerékpárral kapcsolatos reklamációnál forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: 0049 28 71 / 27 55 14

  6. Közlemény az akkumulátor rendeletről - BattV

  Az elemek és akkumulátorok értékesítésével kapcsolatban kötelesek vagyunk az akkumulátorokra vonatkozó rendelet alapján tájékoztatni Önt, az alábbiakról: A lejárt elemeket, akkumulátorokat Ön köteles a helyi gyűjtőpontokon leadni. Káros anyagokat tartalmazó elemek és akkumulátorok, egy áthúzott kuka szimbólummal, illetve egy kémiai jellel (Cd, Hg vagy Pb) vannak ellátva. Használt elemeket nálunk az alábbi címen tudják leadni:
  ROSE Bikes GmbH
  - Logistikzentrum -
  Isselburger Str. 17
  46395 Bocholt.

  A visszaadási lehetőség az általunk forgalmazott elemekre és akkumulátorokra vonatkozik, melyek megtalálhatóak az aktuális, illetve korábbi kínálatunkban.

  7. WEEE rendeletre vonatkozó megjegyzés - (ElektroG)

  Az elektromos készülékek értékesítésével kapcsolatban, kötelesek vagyunk az elektromos készülékekre vonatkozó rendelet (WEEE) alapján tájékoztatni Önt, mint felhasználót az alábbiakról: Ön jogilag köteles az elhasznált termékeket (veszélyes hulladék) visszaküldeni, vagy az arra kijelölt gyűjtőpontokon leadni. Az elhasznált készülékeket nálunk az alábbi címen tudja leadni:

  ROSE Bikes GmbH
  - Logistikzentrum -
  Isselburger Str. 17
  46395 Bocholt.

  A visszaadási lehetőség az általunk forgalmazott készülékekre vonatkozik, melyek megtalálhatóak aktuális, illetve korábbi kínálatunkban.

  8. Adatvédelmi információk

  Személyre vonatkozó adatokat dolgozunk fel, és adott esetekben szükséges adatokat továbbítunk szolgáltatóink számára.

  Amennyiben csak utólagos, számlára történő fizetésről van szó, úgy adott esetben érdekeink védelmében a CEG Creditreform Consumer GmbH, 41460 Neuss (ceg-plus.de vagy www.meineauskunft.org) által ellenőrizzük az ügyfél hitelképességét. Ennek érdekében, a hitelképesség ellenőrzéséhez szükséges személyre vonatkozó adatokat a CEG Creditreform Consum GmbH, 41460 Neuss rendelkezésére bocsátjuk, az így kapott információk mérlegelését követően, döntünk egy esetleges fizetésképtelenség statisztikai esélyeiről, az indoklásról, végrehajtásról és szerződés felbontásáról

  A hitelképesség-jelentés tartalmazhat valószínűségi értékeket (Score-értékeket), melyek tudományosan elismert matematikai-statisztikai módszerekkel történő számításokon alapulnak, és a számításba címadatok is szerepelhetnek.

  A védelemre szoruló adatokat a jogszabályban rögzítettek szerint kezeljük. Az email-hírlevelek, csak az Ön előzetes beleegyezését követően kerülnek kiküldésre.

  Önnek lehetősége van a hírlevelünkre bármikor telefonon, írásban vagy az „Én adatlapom” felületen, a www.rosebikes.hu oldalon jelentkezni, illetve leregisztrálni.

  Ezen felül a törzsvásárlóinknak automatikusan postán kiküldjük katalógusunkat, és egyéb ajánlatokat. Amennyiben nem kívánja kézhez kapni katalógusunkat és ajánlatainkat postai úton, úgy ezt írásban vagy telefonon szüntetheti meg.

  Amennyiben írásban szeretné kérvényezni a katalógusok, illetve e-mailek kézbesítésének megszüntetését, úgy jelezze ezt írásban a : ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt címen, vagy bestellung@rose.de. email-címen. Telefonon keresztül kérjük, hívja a 004928 71/27 55 55 számot.
  További adatvédelmi kérdések esetén kérjük, forduljon adatvédelmi biztosunkhoz, Anke Bösing-hez a 004928 71/27 55 33 számon, vagy írásban a ROSE Bikes GmbH, Datenschutz, 46393 Bocholt vagy datenschutz@rose.de címen.

  Adatait az üzlet megkötéséhez szükséges formában, mennyiségben tároljuk és a Szövetségi Adatvédelmi Törvénynek (§ 28 BDSG) megfelelően kezeljük.

  9. További rendelkezsék

  a. Jogválasztás
  Minden velünk kötött szerződésre a németországi jog alkalmazás érvényes. A bécsi Egyesült Nemzetek szerződés a nemzetközi kereskedésről nem érvényes. Amennyiben az ügyfél nem Németországban, hanem másik európai országban tartózkodik életvitel szerűen és az ottani szabályzás egyéb fogyasztóvédelmi szabályokat is előírnak, ez esetben az ügyfél életvitel szerű lakhelyének a szabályai érvényesek. (§ 6 Bek. 2 Rom I-Rendelkezés) 

  b. Cookiek
  Több oldalunkon használunk cookiekat, hogy látogatóink számára vonzó legyen a honlapunk és lehetővé váljanak bizonyos funkciók. Ezeknél kis szöveges állományokról van szó, melyeket a számítógépen tárolunk. A legtöbb általunk használt cookie a böngésző használata után törlődik a merevlemezről (úgynevezett session cookiek). Más cookiek megmaradnak a számítógépén és lehetővé teszik, hogy számítógépét felismerjük a következő alkalommal (úgynevezett perzisztens cookiek). Partnercégeinknek nem engedélyezett honlapunkon cookiekat használni adatgyűjtésre és feldolgozásra.

  c. Szerződések szövegezése
  Elmentjük a szerződés szövegét elküldjük Önnek a rendeléssel kapcsolatos adatokat az ÁSZF-fel együtt e-mailben. Az ÁSZF-et bármikor megtekintheti weblapunkon is. A rendeléssel kapcsolatos adatok nem állnak rendelkezésre az interneten keresztül.

  d. A szerződés nyelve
  A szerződés nyelve lehet választása szerint német, angol, holland, francia vagy olasz.

  e. Linkek
  Amennyiben ez a weboldal külső hivatkozásokat (hyperlink) tartalmaz, melyek egy harmadik félhez tartoznak, akkor a linkelt oldal tartalma kizárólag a harmadik fél felelőssége. A ROSE Bikes a linkek elhelyezése előtt minden oldalt ellenőrzött esetleges jogsértések felderítése érdekében. Ugyanakkor a ROSE Bikes nak nincsen kihatása az oldalak tartalmára, így semmiképpen nem azonosul az linkelt oldalak tartalmával. Továbbá a ROSE Bikes meghatározott időszakonként leellenőrzi a linkelt oldalakat és amennyiben jogsértés állna fenn, azonnal eltávolítja az adott linket.

  f. Tulajdonjog fenntartása
  A leszállított áru a mi tulajdonunkat képezi, amíg a teljes kifizetés nem történt meg. A szerződés szabályozására kizárólag a Német Szövetségi Köztársaság törvényei vonatkoznak.

  g. Egyebek
  Súlyadatok, geometriák és felszereltségek gyártói adatok. Technikai változtatások például műszaki fejlesztésekből adódóan vagy színek eltéréséből, félreértések és beviteli hibák lehetőségét fenntartjuk. Szállítások a készlet erejéig.

  A szállítások az ÁSZF alapja történnek. Az árak euróban vannak megadva és tartalmazzák az ÁFA-t, amely függ a szállítási célországtól:

  Németország: Mwst.: teljes 19%// Mwst. csökkentett 7%(adóazonosító szám:UST- ID- Nr.: 811 440 544)
  Ausztria: Mwst. 20% (adószám: AT 406/0270)
  Hollandia: BTW. 21% (adószám: NL 823328648B01)
  Egyesült Királyság: VAT. 20% (adószám: GB 975 077 385)
  Franciaország: TVA. 20% (adószám:SIRET NO. FR 70521605071)
  Svédország: Moms. 25% (adószám: SE 502070394701)
  Luxemburg: Ust.17% (adószám: LU 24929607)
  Olaszország: IVA. 22% (adószám: IT 00144759990)
  Finnország: ALV. 24% (adószám: FU 2421895-2)
  Dánia: Moms. 25% (adószám: DK 12627769)
  Belgium: BTW. 21% (adószám: BE.0837.793.948)

  Az „Én kerékpárom” és a kommentek rész általános felhasználási feltételei a rosebikes.hu

  a) Ez a felület a kerékpárosok eszmecseréjéhez és kommunikációjához nyújt felületet. Így minden felhasználónktól tisztelettudó magatartást várunk el.

  b) A bejegyzések közzététele a felhasználó neve alatt történik, vagy a saját oldalán megadott becenevével és megadott profilképével publikálódik.

  c) Kérjük, ne töltsön fel olyan bejegyzéseket, melyek mások számára sértők , vagy törvénysértőek lehetnek.

  d) Amennyiben olyan,bejegyzések videók vagy képek kerülnek feltöltésre, melyeken harmadik személyeket idéznek vagy azok szerepelnek, akkor annak előzetes belegyezése szükséges a közzétételhez. Itt egyértelművé kell tennünk, hogy a feltöltött tartalmakért nem a ROSE felel, és Önnek, mint felhasználónak kell megbizonyosodnia róla, hogy a feltöltött információk nem sértik harmadik személy jogait.

  e) Személyazonossági dokumentumokat, egyéb kényes információkat nem tölthet fel az „Én kerékpárom” részbe.

  f) A feltételek megszegésekor fenntartjuk a jogot, hogy a kifogásolt bejegyzéseket, dokumentumokat eltávolítsuk, és felhasználót töröljük az „Én kerékpárom” szolgáltatásból.

   

  10. Az online vitarendezés

  Az online vitarendezés OVR-VO 14. cikkelyének 1. szakaszban foglaltak szerint: Az Európai Bizottság létrehoz egy online platformot a vitás ügyek rendezésére (OS), amely megtalálható a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen. 

   A ROSE Bikes GmbH hajlandó választottbírósági testület alternatív vitarendezési eszközeit használni.


  11. Jogi nyilatkozat

  ROSE Bikes GmbH
  Schersweide 4
  46395 Bocholt
  Telefon: +49 (0) 28 71/27 55 55,
  Fax: +49 (0) 28 71/27 55 50
  Székhely: Bocholt, Handelsregister: HRB 8315
  Coesfeld Bíróság, Üzletvezető: Erwin Rose, Stefanie Rose, Thorsten Heckrath-Rose
  Ust-ID-Nr.: DE 811 440 544, WEEE-Reg.-Nr.: DE 26905420

  DE/SEPA
  Stadtsparkasse Bocholt
  Iban: DE02 4285 0035 0000 1352 51
  Swift/BIC: WELADED1BOH

  NL
  Rabobank Achterhoek-Oost
  Banki irányítószám: 3002.50.525
  Iban: NL88RABO 0300 2505 25
  Swift/BIC: RABONL2

  CH
  Basler Kantonalbank
  BC-Nummer 770
  Kto. 16.441.399.00
  Iban: CH52 0077 0016 0441 3990 0
  Swift/BIC: BKBBCHBBXX

  Személyes rendelésfelvétel
  szállítási idő megadásával
  H. - P. 8.00-tól 18.30-ig
  Sz.9.00-től 13.00-ig

   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése