Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  ROSE Bikes

  Az Ön elégedettsége a mi szívügyünk!  

  Osztozunk az Ön szenvedélyében, a kerékpárok és a kerékpár nyújtotta izgalmak körül. A tökéletes kiszolgálásunkkal és a választékunkban lévő válogatott termékekkel tesszük vásárlását élménnyé. Győződjön meg maga is szolgáltatásaink sokoldalúságáról. 

  Több mint 100 éves tapasztalat segít a legjobb minőség és teljesítmény biztosításában. Minden 1907-ben kezdődött egy kicsi kerékpárüzlettel Bocholtba 

  n. Ez alakult az évek során egy, több mint 350 alkalmazottat foglalkoztató céggé, melynek tevékenységei messze az ország határain túl nyúlnak. Az ügyfeleink elégedettsége a kezdetektől fogva az első helyen áll! 

  A kerékpárjaink a piacon kapható legjobbak közé tartoznak. Ezt tanúsítja számos teszt is a szaksajtóban. Rendszeresen ellenőrzik anonim tesztekkel a szolgáltatás és a tanácsadás minőségét a kerékpáros csomagküldő cégeknél. Az eredmény: a folyamatos kiemelkedő minősítések és tesztgyőzelmek kihangsúlyozzák a ROSE által képviselt minőséget. 

  Az árelőny amivel mi, mint gyártó rendelkezünk, az Ön javára válik. Profitáljon a technikai fejlesztésekből úgy, hogy az árak még mindig kedvezőek maradnak. Az Ön álomkerékpárját egyénre szabottan, az Ön elképzelései szerint és az Ön paramétereihez igazítva szereljük össze. A több mint 25.000 m²-es logisztikai területen óriási választékot tartunk márkás termékekből az Ön számára. Ennek az árukészletnek nagy részével találkozhat a ROSE BIKETOWN-ban is, ahol közvetlenül kipróbálhatja és megvásárolhatja. 

  Személyes tanácsadásban Bocholtban a ROSE BIKETOWN-ban részesülhet vagy telefonon az ügyfélszolgálatunkon.

   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése