Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  ROSE BIKETOWN München

  - the ROSE concept store   2014 Október 9.-e óta a ROSE BIKETOWN Bocholt kapott egy testvérkét – egy multimédiás concept storet. A concept store a látogatóinak a magas színvonalon és különleges környezetben mutatja be a termékeinket hihetetlen és egyben izgalams 300 m²-es területen.

  A középponti témánk a konfiguráció és a custom-made kerékpárok. A ROSE-Bike konfiguráció segítségével a vevő a concept storeban egy tableten vagy egy kerékpártanácsadó segítségével nem csak megtalálhatja az álomkerékpárját, hanem azt pontosan az igényei alapján méretre is szabhatja - függetlenül attól, hogy a testreszabás ergonómiai vagy egyéni kívánság alapú.

  Az ön személyreszabott kerékpárját véglegesen kézzel szereljük össze a főszékhelyünkön Bocholtban. Természetesen a müncheni ROSE concept storeban is számíthat professzionális, személyes tanácsadásra. Szintúgy rendelkezik a ROSE BIKETOWN münchen kerékpár alkatrészek, kerékpáros ruházatok és kerékpáros kiegészítők nagy választékával. Egy műhely és egy professzionális kerékpárátadó teszi teljessé az új központunk.

  Az áruház kialakítása is felkelti a kíváncsiságot. Üzletünk lett az egyetlen német döntős a "Design Store of the Year" kategóriában a 2015-ös World Retail Awards-on. A győzteseket 2015 szeptember 10-én Rómában díjazzák. 


  Kattintson ide az aktuális teszt- és kiállított kerékpárokhoz.


  ROSE BIKETOWN Munich 
  München, MONA bevásárlóközpont
  Pelkovenstraße 143
  80992 München 
  Germany

  Nyitva tartási idő:
  Hétfő – Szombat: 09:30 – 20:00 óra

  Kattintson ide a megközelítésért.   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése