Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  Szállítás

  Gyors, biztonságos és megbízható  

  Összesen több mint 32.000 m²-en raktárterületen tároljuk raktárkészletünket, amiből 23.000 m²-t a modern logisztikai és disztribúciós központunk tesz. Közel 60 000 termék vár itt az azonnali szállításra, amik rendelését követő napon már úton vannak Önhöz. A logisztikai személyzetünk gondoskodik a szakszerű és biztonságos csomagolásról - egy végső ellenőrző vizsgálat magától értetődik. Tudtad, hogy kivétel nélkül minden árut csomagként küldünk el? Ez nagyon gyorssá teszi a folyamatot és automatikusan biztosítottá is válik az áru a szállítás során!


  DHL

  Partnerünk a DHL biztosítja a gyors és biztonságos szállítást az Ön által megadott címre. Legyen az otthoni, irodai, vagy a szomszédokhoz vagy egy csomagoló üzembe – megbízható szállítás a legfontosabb számunkra.


  Az Ön álomkerékpárja úton van már!

  Minden kerékpár különleges kartondobozokban kerül becsomagolásra, melyek védelmet és biztonságot nyújtanak álomkerékpárjának a szállítás során. A kerékpárja már teljesen beállítva érkezik meg Önhöz. Típusától függően már csak a kormányt kell beállatnia, pedálokat felszerelnie és a kerekeket behelyeznie, hogy máris útnak indulhasson.

  Részletes információkat az új Rose kerékpárjáról itt találhat.   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése