Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  ROSE katalógus és App

  Ingyenes katalógus vagy letölthető App 


     


  Fedezze fel kerékpárjaink teljes skáláját az új 2017 ROSE kerékpár katalógusban.

  Minden információt megtalál benne a ROSE következő szezonban kapható kerékpárjairól, és minden fontos momentumot az országúti, mountain bike és trekking / fitness szektorban. Az országúti kerékpár területén van néhány izgalmas innovációnk a 2017-os modellekben, mint a Xeon CW utódja, a vadonatúj X-Lite CW. Nagyszerű hírünk van minden hegyi kerékpárosoknak. Sikeres freeriderünk a SOUL FIRE, második fejlődési szakaszába lép. Mostantól 27,5 colos kerekeken fut, ami még több lehetőséget és tartalékot kínál a technikás szakaszokon.

     


  ROSE Magazin CYCLESTORIES  A ROSE magazin " CYCLESTORIES" évente három alkalommal jelenik meg mind hegyi kerékpárosoknak, országúti kerékpárosoknak és rekreációs kerékpárosoknak szóló tartalommal. Így az új termékek mellett, utazási beszámolók, konkrét gyakorlati tanácsok, interjúk várják és bepillantást nyerhet a színfalak mögé.

       
   


  ROSE APP 

  Szívesebben fedezné fel a ROSE világát okos telefonján, vagy tabletjén? Akkor a ROSE Appot javasoljuk. Így egyszerűen vásárolhat webshopunkbban, vagy letöltheti a katalógusunkat közvetlenül a mobiljára. Az integrált vonalkód olvasó segítségével bármikor könnyedén megvizsgálhatja, hogy a termék megtalálható-e ROSE webshopjában. Az alkalmazás ingyenesen elérhető német, angol, holland és francia nyelven:


    

   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése