•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Summer Rides
KERÉKPÁROS TÁSKA TIPPEK

Melyik kerékpártáska a megfelelő?

A kerékpáros táskák piaca óriási. Általában megkülönböztetjük a kormánytáskákat, csomagtartókat (táskák, amelyek egy állvány tetején vagy oldalán helyezkednek el), nyeregcső táskák, a váz táskák, melyet a váz belső részére, vagy a felső csőre rögzíthetünk. A Bikepacking készlet hagyományosan egy kormánytáskából és egy csomagtartóból áll. Ezt természetesen számos egyéb táskával is bővíthetjük. Ha arra számít, hogy az idő elromlik a túra során, a vízálló kerékpáros táskák széles kínálatából is választhat.

Milyen különböző típusú rögzítők léteznek?
A kormánytáskák rögzítésének legjobb módja egy tartószerkezet használata, amely lehetővé teszi a táska gyors eltávolítását, amikor csak akarja. Így, amikor kávézóban megáll, magával viheti az értéktárgyait. Ezért a praktikus (és részben zárható) gyorskioldó rendszerek, pl. a KLICKfix nagyon népszerűek a túra kerékpárosok körében. Míg a tartók állandóan a kormányon vannak rögzítve, addig a zsákot bármikor könnyedén és gyorsan eltávolíthatja.
A csomagtartók sokféleképpen csatlakoztathatók a kerékpárhoz. Ha nehéz csomagot szeretne szállítani, győződjön meg arról, hogy a rögzítő rendszer az alsó részen is robusztus, így a zsák nem tud bejutni a küllők közé. Ezért nagyon népszerű az ORTLIEB QL2.1 és QL3.1 rendszere. Itt is a tartó állandóan rögzítve van, és lehetővé teszi a táska könnyű eltávolítását. Azok, akiknek van csomagtartó-állványuk, például egy racktime, azok szintén használhatják a megfelelő adapterrel felszerelt kerékpárzsákokat.
Az nyeregtáskák és a váztáskák többnyire tépőzárral rendelkeznek, amely különböző felszerelési lehetőségeket biztosít a különböző kerékpárvázakon, valamint biztonságos rögzítést a durva szakaszokon.

Mekkora hellyel rendelkezzen a kerékpártáska?
Csak kis kerékpártasakra van szüksége, pl. egy kormánytáska, rövid kerékpáros túrákon, viszont nagyobb helyre van szüksége ahhoz, hogy hosszabb túrákon tárolja ruháit és felszerelését. Ezért három részből álló, nagy teherbírású kerékpárzsákokat is kínálunk, amelyek akár 60 vagy 70 literes térfogatúak - ezáltal minden felszerelését el tudja tenni.

Mire kell odafigyelni a táskába való pakolás során?
A kerékpáros táskák csomagolásakor gondoskodni kell arról, hogy a terhelés egyenletesen legyen eloszlatva a kerékpáron. Így a jobb és a bal oldali táska majdnem ugyanolyan súlyú lesz, ami biztosítja a megfelelő stabilitást a túra során. Ne feledje, hogy egyes csomagtartókon a maximális terhelési határ nem léphető túl.

Nils Böing, a ROSE beszerzési vezetőjének ajánlása: "Azok, akik nagy MTB túrára mennének, az új generációs bikepacking táskát érdemes választaniuk. Néhány kiemelt termék: a megerősített TRAVEL 8,8 literes nyeregtáska és a TRAVEL kormánytáska 9,4 literes térfogattal. "

TOVÁBBI TARTOZÉKOK