•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Summer Rides
CSOMAGOLÁSI TIPPEK AZ UTAZÁSHOZ!

A nyár az üdülésről szól! Mit vigyen magával a nyaralásra? A kerékpárját! (Nos, és a párját is természetesen).
A kerékpárral való utazást jól meg kell tervezni. Hogyan csomagoljam be a kerékpáromat az utazáshoz? Kapcsolatba kell lépnem a légitársasággal a repülés előtt a kerékpár regisztrálásához? Melyik kerékpár tároló a megfelelő nekem? Annak érdekében, hogy Ön és a hű országúti kerékpárja élvezhesse az utazást, és nyugodt maradhasson a megérkezésig, adunk néhány tippet, hogyan szállíthatja a legjobban a kerékpárt a későbbiekben.

Hogyan csomagolom a kerékpáromat a légi szállításhoz?
Különböző kerékpár bőröndök közül választhat, hogy a kerékpárja biztonságosan megérkezzen az úticéljához. Egyrészt választhat puha tokok közül, amelyek kis védelmet nyújtanak, és könnyen elcsomagolhatók szállodai szobában. Másrészt választhat keménytáskák vagy egy repülős bőröndök közül. Ezek olyan megerősített tárolók, amelyeket kifejezetten kerékpárhoz terveztek. Egyes utazó bőröndök vagy kerékpártáskák tartalmazzák a kerék táskát is, hogy az érzékeny kerekeket külön csomagolhassa.

Hogyan tudom megfelelő módon szállítani a kerékpáromat autóval?

Elmúltak azok a napok, amikor a kerékpárt hátsó ülésén vagy a csomagtartóban kiszedett kerekekkel kellett szállítani. Egyszerre két kerékpár szállításáról nem is beszélve! Napjainkban sokkal könnyebb a kerékpár szállítása, hiszen sok jó autós kerékpártartó áll rendelkezésre. Praktikus és biztonságos, több kerékpárhoz is - másodpercek alatt felszerelhető és eltávolítható. A kompakt hátsó tartók egyszerűen felszerelhetők és rendkívül kényelmesek a klasszikus tetőcsomagtartó megoldásokhoz képest. Nem számít, hogy a tetőcsomagtartót, hátsó vagy a vonóhorogra szerelt tartót kedveli jobban: Egy modern kerékpár szállítási rendszernek megbízhatóan kell rögzítenie a kerékpárt a tartó karokkal és feszítő hevederekkel. Ezekkel a tippekkel készen is áll az útra!

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, mennyire könnyű a Thule csúcskategóriás kerékpáros tartóival szállítani a kerékpárokat: