A legfrissebb fejlesztés a kerékpáros cipőjéhez
Maximum kontroll, teljesítmény és stabilitás a SOLESTAR talpbetéteivel

A SOLESTAR 10 évvel ezelőtt mutatta be speciálisan kerékpárosoknak fejlesztett talpbetéteit megnövelt ergonómiával a pedál és láb nyomáspontjainál. A profi kerékpárosok körében a SOLESTAR termékei az alap felszerelés részét képezik.

A különbség a SOLESTAR talpbetétek és más talpbetétek között a szabadalmaztatott design és a gyártás során használt strapabíró anyagok.

SOLESTAR alapelve: Egy talpbetét minden lábhoz!

Annak ellenére, hogy minden láb más, a láb pozíciója a kerékpáros cipőn belül mindig megegyezik: a természetes nullpont. Ebben a helyzetben a láb tökéletesen egyenes, nem fordul se ki se befelé. Az egyedülálló stabilizáló megoldás a SOLESTAR talpbetétekben pontosan ebben a helyzetben tartják a lábát. Ez segít javítani az egyéni terhelés eloszlást és támogatja a tökéletes ergonómia elérését. A talpbetét alacsony súlya a merev üvegszál és karbon mag biztosítják, hogy a lába a megfelelő helyzetben maradjon még nagy terhelés esetén is.

A műanyagból készült talpbetétekkel ellentétben a kiváló minőségű anyagok a SOLESTAR termékeiben jelentősen hosszabb élettartamot biztosítanak.

A SOLESTAR hatás:
 • Nagyobb kényelem a kerékpáros cipőben
 • Túlzott terhelés megelőzése
 • Megnövekedett teljesítmény
 • Nagyobb stabilitás és kontrol
 • Melyik SOLESTAR talpbetétre van szüksége?

  SOLESTAR KONTROL
  A SOLESTAR KONTROL talpbetétek tökéletes ambiciózus kerékpárosok számára (Országúti, MTB, XC). A speciális üvegszál erősítéssel és alacsony súlyával kombinálja a tökéletes erőátvitelt és kényelmet.

  SOLESTAR BLK
  A SOLESTAR BLK talpbetétek azok számára készült, akik nagy terhelésnek teszik a pedált. A szénszál erősítéserősítésnek köszönhetően a legjobb stabilitást biztosítják a cipőben. Ami miatt igen népszerű a profi kerékpárosok körében is.

  TOUR
  A SOLESTAR TOUR talpbetétek tökéletes tartást biztosítanak a hosszú túrákon, megelőzik a túlterhelést és a felesleges izomfáradást. A flexibilis üvegszál erősítés kényelmet és stabilitást biztosít a mindennapokban és a versenyeken is.

  Made in Germany| SOLESTAR Satisfaction Guarantee
  A SOLESTAR talpbetétek 100% -ban Németországban készülnek és hat hetes “Elégedettségi garanciát” vállalnak rájuk.