Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  Új GORE-TEX® SHAKEDRY kabát stretch technológiával

  Ráncfelvarrás a GORE® WEAR csúcskategóriás kabátján 


  A GORE® WEAR folyamatos fejlesztése és javítása magában foglalja a GORE-TEX® SHAKEDRY membránt is. A tartós szél- és vízálló, pihekönnyű és különösen lélegző anyagok segítségével a víz egyszerűen lepereg. Csak rázza le, és a kabát ismét száraz lesz, mintha egyáltalán nem esett volna az eső. Mit lehet javítani ezen?

  A GORE® WEAR tovább megy és a GORE-TEX® SHAKEDRY anyagot stretch technológiával is ellátja. Ily módon az anyag enyhén rugalmas, még jobb és testhezállóbb lesz, miközben szélálló, vízálló és légáteresztő marad.


  A GORE-TEX® SHAKEDRY szövet rugalmas betétjeinek köszönhetően a GORE® WEAR még jobb kabátot hoz létre, kiváló illeszkedést biztosítva. Edzés vagy verseny alatt húz át rajta a szél, testhezálló, és korlátlan mozgásszabadságot kínál. A betétek stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően a karok alatt, a csípőnél és a felső hátsó részen a kerékpáros rendkívül aerodinamikus helyzetet tud felvenni a nyeregben, anélkül, hogy a kabát felhúzódna.


  Legyen Ön az első, aki kezében tartja a GORE® WEAR kiemelkedő kabátját, amely néhány kiválasztott kiskereskedőnél elérhető, köztük a ROSE Bikes-nál.


  Győződjön meg róla Ön is

  GORE WEAR
  GORE WEAR C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET for men

  The C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET by GORE WEAR is a close-fitting high-end waterproof jacket with external GORE-TEX ACTIVE. Water simply rolls off from the surface and is not absorbed by the...

  329,95 €
   
     Térkép Töltése
  'Térkép Töltése