0 Keresési eredmények

Gyermek kerékpáros cipők - gyermek országúti és MTB cipők stopli nélküli és stoplis rendszerrel

A speciális kerékpáros cipők nem szükségesek az első túrákon. De amint a gyermekek belejönnek a kerékpározásba, a kerékpáros cipők fontos kiegészítői a felszerelésnek. Az országúti és MTB cipők segítenek a jobb erőátvitelben. A sima pedálok jó tapadást biztosítanak és nem rendelkeznek bemélyedéssel a stopli számára, ezáltal maximális rugalmasságot nyújtanak. A vásárlói tájékoztatónkban el szeretnénk mondani, melyik cipő a megfelelő az Ön számára és hogy mire kell figyelnie, amikor vásárol.

A kínálatunkban megtalálhatók gyermek országúti, MTB kerékpáros cipők, lányoknak és fiúknak egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a NORTHWAVE és FIVE TEN.


Gyermek országúti kerékpáros cipők - kerékpáros cipők országúti pedálhoz

A gyermek országúti cipők talpán 3 lyuk található. Ez lehetővé teszi stopli felhelyezését, ezáltal a cipő használható A gyermek kerékpáros cipők emellett a következő rendszerekkel is használhatók: Look Delta és Keo, Shimano SPD-SL, Speedplay Light Action, Zero, X-Series (with 3-bolt adapter plate), Campagnolo Pro-Fit, Mavic Zxellium, Time Iclic/Xpresso and Time Impact

Amíg a sportcipők rugalmas, puha gumitalppal rendelkeznek, a gyermek országúti cipők nylon talppal rendelkeznek, ami jóval merevebb. A magas merevség jobb erőátvitelt biztosít a pedálon. Az egyetlen hátrány: hosszú gyalogláskor a cipők kényelmetlenebbek mint a sima sportcipők. A gyalog szakaszokon való tartásért a cipők alacsony sarokkal rendelkeznek.

A cipők felső része általában szintetikus bőr és jól szellőző hálóbetétek kombinációjából áll. Ez biztosítja a jó szellőzést még meleg napokon is, valamint a jó aerodinamikát.

A jól állítható tépőzárak biztosítják a tartást és megakadályozzák a láb csúszkálását.


Gyermek MTB cipők - kerékpáros cipők hegyikerékpározáshoz

A gyermek MTB cipők 2 lyukkal rendelkeznek a talpon. Ez lehetővé teszi, hogy stoplit rögzítsen, így bepattintós pedált is tud használni A gyermek MTB cipők emellett a következő rendszerekkel használhatók: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB és Wellgo MTB valamint spinning kerékpárokhoz.

A sportcipőkkel ellentétben az MTB cipők nylon talppal rendelkeznek, ami egy kicsit merevebb. A merevség lehetővé teszi a jobb erőátvitelt. Az egyetlen hátrány: hosszú gyalogláskor a cipők kényelmetlenebbek mint a sima sportcipők.

A talp profiljának átgondolt elhelyezése és alakja biztosítja, hogy az MTB cipők megfelelő tapadást biztosítsanak csúszós talajon, és lehetővé tegyék a kerékpár felfelé vagy a sárban történő tolását.

A gyermekek számára készült MTB cipők különösen erős felső anyagból készülnek, amely ellenáll az ágaknak, az eséseknek és még sok másnak.

A jól állítható tépőzárak biztosítják a tartást és megakadályozzák a láb csúszkálását.


Lapos pedálhoz való gyermek kerékpáros cipők

A stoplis rendszerrel ellátott kerékpáros cipő nem mindig a megfelelő választás. Különösen akkor, ha technikás nyomvonalakon halad, és időnként gyorsan le kell vennie a lábát a pedálról , a lapos talpú cipőket érdemes megfontolni.

A gyermekek lapos talpú kerékpáros cipői a ROSE-nál speciális gumi talppal rendelkeznek. A talpban nincs bemélyedés , így a cipőt nem lehet összekötni stopli nélküli pedálokkal.

A lapostalpú cipők középpontjában a gumi keveréke áll. A talp átgondolt összetételének köszönhetően maximális tapadást biztosít minden talajon . Akár lapos vagy platform pedálok, sáros vagy nedves talajon - a lapos talpú hegyikerékpáros cipők kiváló tapadást nyújtanak.

Sőt, a gumi talpnak van egy további előnye. Nagyon rugalmas. Ez biztosítja a magas kényelmet a gyalogos szakaszoknál . Csak a teljesítményátadás szempontjából a talp rugalmassága kis kompromisszumot jelent a teljesítmény szempontjából.

Ráadásul a gyermekeknek szánt lapos talpú cipők kiemelkednek rendkívül robusztus és szakadásálló felső anyagukkal . Ezért nem fogják könnyen felsérteni például az ágak.

A típustól függően tépőzárral vagy a klasszikus fűzővel érkeznek.


Ezekkel a praktikus tippekkel nem less nehéz megtalálnia gyermeke számára a megfelelő kerékpáros cipőt. Ha további kérdése van, kérjük vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel e-mailben, telefonon vagy egyik üzletünkben. Szívesen segítünk Önnek.

A kínálatunkban megtalálhatók gyermek országúti, MTB kerékpáros cipők, lányoknak és fiúknak egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a NORTHWAVE és FIVE TEN.