Termékek megjelenítése
INGYEN visszaküldés egy hónapig Egyedi konfigurációjú kerékpárok Magyar nyelvű ügyfélszolgálat
  Rose

  TESZTEK

  Technológia és ügyfélközpontúság a javából

  Szenvedély és figyelem a részletek iránt képzik az alapját termékeinknek. A műszakilag tökéletes megoldások és a kifinomult dizájn mellett fontos számunkra, hogy a kerékpárok, vázak és alkatrészek a mindennapi használat során is megállják helyüket. A fejlesztőinkkel és a profi sportolóinkkal együtt teszteljük kiadósan a termékeinket, mielőtt még bekerülne a katalógusunkba. Ehhez párosul a tökéletes tanácsadás és az egyedülálló kiszolgálás, ami által a vásárlás élménnyé válik a Rosenál. Számtalan tesztgyőzelem és vásárlási ajánlás különböző újságokban támasztják alá kerékpárral kapcsolatos szaktudásunkat. Győződjön meg erről személyesen! A legfrissebb teszteredmények minden kategóriából itt találja:

   

  Teszt győzelem, az X-Lite 2 a Road Bike magazin tesztjén

  RoadBIKE - 07/2017

  Vélemény: „Az új X-Lite 2 túltesz a versenytársakon egy alacsony súlyával és a profi kerékpározási jellemzőivel. A top tartozékok egyenesen a teszt győzelemig repítik. Jól sikerült.”

   

  X-LITE CDX-8800 az "Elessar" tesztjén

  Elessar (IT) - 06/2017

  „Az X-LITE CDX gyorsabbá teszi a hatékony erőátvitelnek köszönhetően a pedál és a hátsó kerék között anélkül, hogy elfáradna.”

   

  X-LITE CDX-8810 a "BDC-MAG.com" tesztjén

  BDC-MAG.com - 06/2017

  "Ez a csúcsminőségű modell minden funkciót ötvöz melyre a hosszú hegyi versenyeken szükség van, ... az X-LITE CDX kiváló ár-érték arányt nyújt."

   

  A ROOT MILLER 2 a "365mountainbike" tesztjén

  365mountainbike - 05/2017

  "Kényelem a legmagasabb szinten: a kalandra született kerékpár, a stopper ketyegése nélkül ... ez az, amiről a hegyikerékpározás szól."

   

  X-LITE CRS-4000 a "Cicloturismo" tesztjén

  CicloTurismo - 05/2017

  „Versenyképes az úton, és árban is. Kiváló minőségű váz, high-end felszereltség..."

   

  GRANITE CHIEF 2 az "MBAction" tesztjén

  MBAction - 05/2017

  "... mondhatjuk és meg is kell mondanunk, hogy a ROSE ismét megérdemli a teljes támogatást, mivel a szóban forgó modell azoknak a versenyzőknek tökéletes, akik saját tempójukban akarnak felmászni a dombokra, de különösen fontos számukra a downhill teljesítménynek ... ”

   

  UNCLE JIMBO 1 a Freeride tesztjén

  Freeride - Feb. 2017

  Vélemény: "A ROSE kerékpár kezelhetősége csodálatos - mozgékony az ösvényen, merev és játékos, és még a rámenős downhillekben is, így az enduro kerékpár kiváló felszereltséggel szinte a maximális pontszámot érte el."

   

  A PRO SL-2000 a „bikeradar” tesztjén

  bikeradar - 04/2017

  Vélemény: „Alapvetően a Pro SL egy remek kerékpár a pénzéért. Ez egy megfelelően felépített kerékpár, ami nem kezdő szintű és kivételesen jó vásárnak bizonyul. Szép darab, Rose!”

   

  ROOT MILLER 2 az „MTB-MAG.com” által tesztelve

  MTB-MAG.com - 04/2017

  „A „legjobb kerékpár” valószínűleg sosem fog létezni. Ugyanakkor egyes kerékpárok sokoldalúbbak, mint a társaik, és véleményem szerint ezek a 29”-os kerekeken guruló trail kerékpárok közt találhatóak meg. Ezt bizonyítja a Root Miller is…”

   

  „KIVÁLÓ” a COUNT SOLO 3 a MountainBIKE tesztjén

  MountainBIKE - 06/2017

  Vélemény: „Lendületes kerékpározás! A Count Solo igazán sportos, vágyik a sebességre és életerősen mászik felfelé. Sok jó tulajdonság egy kerékpárban. […]”