We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Így kerek a világ
Az új ROSE karbon kerekek

Aerodinamikus. szuper könnyű, mégis kivételesen erős: másfél éven keresztül a ROSE Bikes fejlesztői az új RC-FIFTY és RC-FORTY karbon kerekeken dolgoztak – már elérhetőek!

Az 1350 g-os súllyal a ROSE kerekek kb. 100 grammal könnyebbek, mint a velük összehasonlítható high-end termékek – miközben szuper aerodinamikával rendelkeznek. Profik által, kézzel fűzött küllőkkel – tipikusan ROSE – “made in Germany”. Kiváló minőségű Newmen márkájú agy garantálja a merevséget a rekord súly ellenére, a csapágyakat pedig tartósságra tervezték. A modern felni lekerekített profillal növeli a kontrollálhatóságot erős oldalszélben is. Mivel a kerekeket tárcsa és felnifékhez is építették, 37 és 47 mm-es mélységben kaphatók, minden területen használhatók – a graveltől kezdve a versenyen át a maratonig. Sőt, mindennapos használatra is alkalmasak, erősek és belső nélkül használhatók. Nem kérdés: ezek a kerekek tökéletesen kombinálják a széles gumik divatját egy jól megtervezett felnivel, anélkül, hogy az aerodinamikát rontanák.

Az ár is verhetetlen: a tárcsafékes kerekek 1399 eurótól elérhetőek, az RC FIFTY verzió felnifékhez 1499 euróba kerül. ROSE Bikes 2 év garanciát vállal a kerekekre. Sőt, a vásárlók, akiknek baleset vagy esés során sérült a kerekük az első 6 évben 50% kedvezményt kapnak egy új kerékszett vásárlásakor.