Q36.5 KERÉKPÁROS NADRÁGOK
High-tech textile, melyeknél érezni fogja a különbséget

Új a ROSE kínálatában: csúcsminőségű kerékpáros nadrágok a Q36.5-ös márkától. Az egyedi, saját fejlesztésű textilek és a kerékpározás-specifikus szabás lenyűgözi és inspirálja vásárlóinkat újra és újra.

A high-tech anyagok és a részleteket szem előtt tartó termékfejlesztés tökéletes kombinációja teszi ezeket a kerékpáros nadrágokat a legjobbá. Kényelem, funkcionalitás, illeszkedés… itt minden tökéletes.

Az innovatív márka fő célkitűzése, hogy megőrizze a test optimális hőmérsékletét. A testhőmérsékletnek minden időjárási körülmények közt és a teljes kerékpározás során konstansnak kell lennie. A Q36.5 ezt a célt állította a termékfejlesztés fókuszába. A maximális teljesítményért a kerékpározás során.

Q36.5 Minőség: made in Italy

A leghatékonyabb kerékpáros anyagokat szoros együttműködésben fejlesztik, a gondosan kiválasztott, első osztályú olasz textil partnerekkel a sportolók legjobb támogatása érdekében a magas intenzitású sport közben.
A Q36.5 kombinálja a teljesítményt fokozó anyagokat az ergonomikus szabással. Minden anyag gondosan válogatott, összhangban a felhasználását illetően és a varrások száma a minimumra lett szorítva a hatékonyság és a legjobb aerodinamika érdekében . Továbbá, minden modell elülső varrás nélkül készül. Ez különösen nagy rugalmasságot és egy teljesen új érzést kölcsönöz.
Az alacsony súlya speciális dizájnnak és annak a vágynak köszönhető, hogy a lehető legjobb termék készüljön.

Q36.5 FUSION + SUPER MOULDED ülésbetétek

A Salopette és Half Shorts termékek FUSION ülésbetéttel rendelkeznek. A többrétegű hab tökéletes támogatástnyújt a kialakított zónáknak megfelelően. A betét elülső részén a hab rugalmas, kb. 3mm vastag és a külső réteghez van rögzítve. A betét hátulsó részén a kb 10mm vastag habot hőkezelték, a kiváló sűrűség elérése érdekében.
A SUPER MOULDED ülésbetét a FUSION betét továbbfejlesztett változata, melyet téli nadrágokhoz használnak. A rendkívül igénybevett területeken a magas minőségű hab 12 mm vastagságú . A szárnyakon 3mm vastag perforált hab található, rendkívül jó szellőzést biztosítva . A gyorsan száradó és jól szellőző betét kimondottan hosszú távra lett tervezve.