Pirelli SCORPION™ MTB gumi
Vaduljon meg a kerékpáron – az új Pirelli SCORPION™MTB gumik cross-country és trail kalandokhoz.

A Pirelli visszatért

Több mint két évtizedig nyugodtak voltak a körülmények az olasz gumigyártó körül. Most a Pirelli támadást indít. Miután bemutatták az első országúti gumijaikat 2017-ben, a P ZERO™ Velo Series-t, most piacra dobták a SCORPION™ sorozatot.

A motorsport szerelmesei rögtök láthatják a párhuzamot, hiszen a Pirelli hű maradt önmagához a névválasztást illetően. Amíg a P ZERO™ modellek a maximális teljesítményt nyújtják az autóutakon és az országúti kerékpározásban, addig a SCORPION™ modellek a sáros utakra lettek tervezve.

Motorsport gének

A Pirelli a SCORPION™MX motorokhoz használt gumijának használatából szerez előnyt, melyet a motorsportban több éve sikeresen használnak, és ezt a tapasztalatot használják fel a SCORPION™ MTB gumik gyártásakor. De van itt még valami, ami a teljesítmény-orientált olasz gumiabroncsgyártót megkülönbözteti a versenytársaktól –a felhasználásnak megfelelő színkódok.

A piros színnel jelölt SCORPION™MTB gumik kemény terepre (Hard Terrain - H) valók. A kompakt felület alacsony profillal alacsony gördülési ellenállást és jó tapadást biztosít kemény és köves terepen. A sárga az all-roundereket jelöli és vegyes terepre (Mixed Terrain – M) való. A közepes profilnak köszönhetően tökéletesen használható vegyes terepen. Mindegy, hogy puha vagy kemény, száraz vagy nedves. A kék a puha talajhoz (Soft Terrain - S) megfelelő, köszönhetően a mély és nagy bütyköknek.
A hátsó speciális gumikat (Rear Specific Tires - R) zölddel jelölik és speciális mintázattal rendelkezik, mely alacsony gördülési ellenállást és jó tapadást biztosít nedves és száraz körülmények közt is. A speciális gumiösszetétel olyan tartósságot biztosít, mint az első gumié.

Tapadás, ütéscsillapítás, defektállóság – csak könnyedén

A SCORPION™MTB gumik egyszerű, de erős konstrukcióval rendelkeznek. Minden gumi rendelkezik a Pirelli SmartGRIP Compound-dal. Ez garantálja a megfelelő tapadást száraz és nedves körülmények közt, és több éves használat után is ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a kezdetkor.

A legjobb stabilitásért és tapadásért alacsony keréknyomás mellett, a SCORPION™ 2.2; 2.2 LITE & 2.4 LITE gumik rugalmas 120 TPI burkolattal rendelkeznek.

A használattól függően, a SCORPION™ 2.4 gumik erős 60 TPI burkolattal rendelkeznek 120 TPI-s erősítéssel az oldalakon a defektvédelem érdekében. Természetesen minden Pirelli SCORPION™MTB gumi belső nélküli használatra kész.

SCORPION™ MTB Lite: A legjobb a grammokat számolók részére

Minden Pirelli SCORPION™ MTB gumi, kivéve a Rear Specific Tires gumik, elérhetőek Lite verzióban, ami a csökkentett gördülési ellenállásra és súlyra fókuszálnak. Ez teszi alkalmassá a Lite gumikat olyan kerékpárosok számára, akiknek fontos a súlycsökkentés.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.