•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ZOOT
Triatlon kiegészítők specialistáktól – mutassa meg a teljes potenciálját

Kona. Hawaii. 1983. A ZOOT története az IRONMAN triatlon világbajnokság közvetlen közelében kezdődik. Azzal a céllal, hogy innovatív és mesésen tervezett egyberészes ruhákat, cipőket, triatlonos felsőket, rövidnadrágokat, ruhákat és hátizsákokat fejlesztenek fiúknak és lányoknak, hogy megmutathassák teljes potenciáljukat. Az alapító és művész, Christal Nylin felismerte a lehetőséget és olyan rövidnadrágokat tervezett, melyek betéttel rendelkeznek, valamint kétrészes versenyruházatot az Ironman Elite számára. Színes Lycra anyagból természetesen.

A kulcsszó okos, multisport, funkcionális ruházat
Így Ön, a triatlonos, teljesen a pályára koncentrálhat: a ZOOT tri-topok finom illeszkedést, légáramlást az integrált hálóbetéteknek köszönhetően és hátsó zsebeket kínálnak. Nagyon fontos még: a ZOOT sportruházat megvédi Önt a veszélyes ultraibolya sugárzástól, amikor tűző napon fut. Csúcsminőségű anyagok Olaszországból optimalizálják a nedvességelvezetését a funkcionális ruházatnak. A rövidnadrágok pedig ülésbetéttel rendelkeznek – ezáltal minden erejét a tekerésre fordíthatja, miközben kényelmesen ül a nyeregben.

Sok funkció és jól átgondolt dizájn az Ön személyes triatlon céljai eléréséhez
Nem csak egyszerű dzsekik és nadrágok, amiket az edzés vagy versenyzés során visel. A ZOOT ambiciózus sportolóknak gyárt felszerelést, és az integrált részletek a tapasztalataikon alapszanak. Ezáltal a céljára koncentrálhat mindig, amikor kerékpározik, fut vagy úszik – csak az ellenfeleit zavarhatja meg. A feltűnő dizájnnal rendelkező ZOOT sportruházattal.