•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Zoggs
Úszószemüvegek a triatlonosok számára

A Zoggs márka nagyon népszerű a triatlonosok körében. A 90-es évek elejétől kezdve a cég kiváló minőségű úszószemüveget gyártott, amelyet a triatlonosok az egész világon használnak. A cég Sydney-i alapítása óta az ausztrál gyártó számos különböző szemüveget kínál. Ma a Zoggs úszószemüvegeit használják a világ minden táján, és segítenek a sportolóknak a csúcsteljesítményük elérésében.

Zoggs kiegészítők - Tartozékok triatlonhoz
Az úszószemüvegen kívül a Zoggs egyéb hasznos terméket is kínál a triatlonosok számára, akik az országúton vagy a vízben is a legjobb eredményt szeretnék elérni. Különösen praktikus termék például a kiegészítő táska, amelyben minden felszerelését könnyedén tárolhatja. Az úszáshoz a cég orrcsipeszeket és füldugókat is kínál, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. A Zoggs-szal a világelső sportolók is megtalálhatják azt a sportfelszerelést gyártó céget, amely kiváló minőségű termékeket kínál mindhárom triatlonos terület számára.

Zoggs triatlon kiegészítők - Kiváló teljesítmény szélsőséges helyzetekben
Az első pár Zoggs szemüveget 1922-ben mutatták be, és az ausztrál gyártó modelljei ma is kiváló minőségükről ismertek. Mivel a tökéletesen illeszkedő szemüvegek jelentősen hozzájárulnak egy sportoló sikeréhez, minden modellt extrém helyzetekben és hosszú ideig tesztelnek. A jól ismert triatlonosokkal való sikeres együttműködés bizonyítja, hogy a Zoggs termékek megfelelnek a nagyon magas igényeknek is.