•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ziener
Minőség és hagyomány Bajorországból 1946 óta

Jusson fel kerékpárjával a csúcsra! A ziener kesztyűk és funkcionális ruhák a szinte elcsábítják a hosszú túrákra a természetbe. Soha nem volt könnyebb kényelmesen kerékpározni bármilyen időben. A Franz Ziener GmbH & Co. KG Oberammergau-ban, Felső-Bajorország hegyeiben található, és hagyományosan síruházatot, valamint kerékpáros ruházatot gyárt.

Élvezze a kerékpározás minden örömét - kényelmes, funkcionális ruházattal
A ziener-nél úgy gondolják, hogy minden kényelmes kerékpárosruhának ilyennek kell lennie: lélegző és rugalmas anyagok, melyek elvonják a bőrről az izzadságot, és jó szellőzést biztosítanak kerékpározás közben. Az extra könnyű mezekbe integrált zsebek, a lélegző és izzadtság elvezető Speed X_ üléspárnákkal ellátott kerékpáros nadrág, valamint a funkcionális ruházat atlétikus illeszkedése a lehető legjobban kényelmessé teszi a kerékpározást és a természetes mozgásokat a kerékpáron. Különösen praktikus: Az összezárható vízálló kabátok a szél és az időjárás ellen védenek, miközben nagyon kompakt méretűek.

Kiemelkedő kesztyűk finom jellemzőkkel a túrázók számára, az országúti és a hegyi kerékpárosok számára
A lágy kerékpáros kesztyű az ergonómiájával és kényelemével emelkedik ki a versenytársai közül. A csúszásgátló szilikon bevonatnak köszönhetően ezek a kesztyűk jó tapadást biztosítanak a kormányon. Emellett a nedvszívó anyag a hüvelykujjnál egyszerűen elnyeli a verejtéket. A tartós anyagok biztonságos kerékpározást biztosítanak hegyi kerékpáros közben, és jobb kezelhetőséget