•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

WD-40, a kerékpár sima futásáért

A WD-40 egy népszerű többfunkciós termék, amelyet szinte minden karbantartási és javítási munkára lehet használni. A klasszikus változat, a kék-sárga dobozban 1958-ban került először a polcokra, mint víztaszító és korrózióvédelmet biztosító termék. Azonban, univerzális olajként, rozsdaoldóként, kontakt sprayként, tisztító sprayként, vagy akár egy könnyű kenőanyagként is lehet használni. Köszönhetően a sokoldalúságának, a WD-40 használható műhelyekben, háztartásokban vagy akár a szolgáltatási szektorban is.

A WD-40 kiválóan lazítja a rozsdás csavarokat. Egy ideig hagyja dolgozni az olajat, hogy behatoljon a rozsda alá, majd ezután könnyedén szétválaszthatja az összeállt darabokat. A bowdenek és váltó alkatrészek kenésére is tökéletes a WD-40. A jellegzetes flakon különböző méretekben és praktikus, erősen integrált szórócsővel kapható. Két különböző pozícióba állítható, egyik ha pontszerűen vinné fel az anyagot, és a másik ha nagyobb területeken terítené el. Használat után a felület védve marad a vékony filmszerű olajrétegnek köszönhetően.

Emellett a sokoldalú spray mellett, a WD-40 termékválasztéka további számos terméket tartalmaz különleges használatra. Mivel a többfunkciós spray nem alkalmas kerékpár láncok kezelésére, ezért a termékpaletta tartalmaz lánc tisztító sprayt, lánc olajat és ápoló sprayt is, melyek mind a lánchajtás ellátására lettek kifejlesztve. Ezen termékek előnye az alacsony kopás a nagy igénybevételnek kitett alkatrészeken, a simább váltás, nagyobb hatékonyság, korrózióvédelem, és ezáltal kisebb esélye van a korrózió okozta lánctörésnek.

A szabvány lánc olajon kívül, a WD-40 is kínál nedves olajat, amely kifejezetten nedves és sáros körülményekre lett tervezve. Ez az ellenálló olaj garantálja a hosszú kenést extrém körülmények között is.

A WD-40 az olyan érzékeny felületek tisztítására is kínál termékeket, mint például a karbon, króm, gumi vagy festék. Köszönhetően a könnyű használatnak és a hatékonyságnak, a tisztító és ápoló termékek okos megoldást biztosítanak a mindennapi használatra.