•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

A Wahoo Fitness mérhetővé teszi a kerékpározást

Kerékpáros profik, akik jó eredményeket akarnak elérni, high-tech eszközökre van szükségük, amik le tudják követni az edzettségi állapotukat és teljesítményüket. Mivel az edzők, a csapat és a profik csak akkor tudják, mely területen kell fejlődniük, ha megfelelő információkkal rendelkeznek az edzésekről. Vannak hobbi kerékpárosok is, akik gyors, könnyű és egyszerű képet szeretnének kapni az edzettségi állapotukról. Minden kerékpár-őrült és teljesítmény-orientált sportolónak fejlesztette ki a Wahoo Fitness a termékeit, melyekkel rögzítheti, visszanézheti, összehasonlíthatja és elemezheti az adatait az okostelefonján.

Okostelefon, mint mérőeszköz
A Wahoo Fitness egy amerikai cég, mely segít a kerékpárosoknak nyomonkövetni és fejleszteni a teljesítményüket az edzés és versenyek során a high-tech termékeivel. A mérések egy olyan digitális eszközön alapulnak, melyek a kerékpárosokat folyamatosan tájékoztatják a teljesítményükről, minden időben és szituációban. A technikai bázist az ún. fitnesz szenzor adja a Wahoo Fitnesstől. Az adatokat összegyűjti és továbbítja az iPhone-ra vagy más okostelefonra. Ezáltal a kerékpáros és a csapata pontos információkat kap a megtett kilométerekről és a pulzusáról az edzés során.

Hatékony mérés edzés alatt
Az amerikai cég Georgia-ból különböző termékeket kínál, melyek lehetővé teszik kerékpárosok számára, hogy a legkisebb erőbefektetéssel és a lehető leghatékonyabban nyomon követhessék a teljesítményüket. A kínálatban olyan eszközök találhatók, melyeket egyszerűen a kerékpárra lehet rögzíteni. Az a hely, ahol az adatokat a legjobban nyomon lehet követni, természetesen a kormány. Sőt, a Wahoo Fitness termékeket a karon és a mellkason is lehet viselni. A Wahoo Fitnessnek köszönhetően könnyebb naprakészen követni az adatokat, mint valaha, és precíz adatmérést biztosít az iPhone-on, más okostelefonon vagy fitnesz applikáción keresztül. Emellett minden mérés kis energiaigénnyel bír. A Wahoo Fitness-szel lehetősége nyílik a drótnélküli edzés- és teljesítménykontrollra.