Vredestein - több mint 100 éves tapasztalat a gumiabroncsok gyártása terén
MAGAS MINŐSÉGŰ KERÉKPÁR GUMIK HOLLAND SZAKÉRTŐK ÁLTAL TERVEZVE

A Vredestein hosszú cégtörténetre tekinthet vissza. 1909 óta, a holland cég jó minőségű gumi termékeket gyárt, és már a kezdetektől az autó és kerékpár gumiabroncsokra fókuszáltak. A mai Vredestein kerékpár gumiabroncsok képviselik ennek a sok éves tapasztalatnak az eredményét. A termékpaletta mindenki számára kínál megfelelő abroncsot, akár hobbi vagy profi kerékpáros, keressen ultrakönnyű országúti gumikat, megbízható trekking gumikat vagy mountain bike abroncsokat.

A Vredestein sok pénzt fektet az új termékek a kutatásába és fejlesztésébe, hogy garantálja a maximális teljesítményt. A gumi vegyületek minőségét rendszeresen laboratóriumban tesztelik, és folyamatosan fejlesztik.

Egy jó kerékpár gumiabroncsnak különböző tulajdonságokat kell ötvöznie. Túl a tökéletes tapadáson – 
különböző terepen és különböző időjárási körülmények között –, a gumiabroncsnak alacsony gördülési ellenállást kell nyújtania, így téve a kerékpárt könnyen kezelhetővé és mozgékonnyá. Ha az abroncs túl vékony a súlya miatt, akkor fennáll a gyakori defekt és a rövid élettartam veszélye. 
A Vredestein országúti kerékpár gumik Excellent-Protection technológiával készülnek, melynek lényege, hogy sűrűn szőtt poliamid szövet kerül az abroncs belsejébe, és így remek defekt elleni védelmet biztosít; annak ellenére, hogy a súlya alacsony. A gumik is fontos szerepet játszanak a kerékpár testreszabásánál, ezért a legtöbb modell különböző színekben is elérhető.

Ezen kívül, a Vredestein hobby kerékpárosok számára is kínál kerékpár gumikat. A high-end gumik fejlesztése során megszerzett tudást integrálja is a fejlesztésekbe ezeknél az alacsonyabb árfekvésű modelleknél is.