•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

VAUDE

VAUDE offers functional and innovative products for mountaineers and cyclists. Being a sustainable outdoor supplier, VAUDE makes a contribution to a livable world in which people of tomorrow can enjoy nature with a clear conscience as well. The family-owned company sets environmental and social standards worldwide. VAUDE (pronounced [fau'de]) stands for environmentally friendly products from fair production. At the company headquarters in Tettnang, southern Germany, the company employs around 500 people.

VAUDE
kerékpáros ruházat, táskák és cipők

Minden 1974-ben kezdődött, amikor Albrecht von Dewitz megalapította a VAUDE céget. A VAUDE név az alapító kezdőbetűiből származik. Napjainkban a németországi tettnangi székhellyel rendelkező 500 munkavállaló foglalkoztató VAUDE Sport GmbH & Co KG sikeres történelemre tekinthet vissza. A hegyi sportok és kerékpáros ruházat gyártóját már többször a legjobbnak értékelték neves szakfolyóiratok, számos tesztet nyert és számos díjat kapott, amelyek kiemelik a tervezés, a funkcionalitás és a környezetbarátság rendkívüli lehetőségeit.

VAUDE - Úttörő a fenntarthatóság útján
A környezetbarátság, fenntarthatóság és az erőforrás-megtakarítás a munkájuk sarokkövei. A modern, családi tulajdonban lévő vállalkozás felelősségteljesen dolgozik, tiszta, környezetbarát és úttörő termékek kifejlesztésén és gyártásán. A cél nem csak a fenntartható anyagok felhasználása, a környezetkárosító PFC (fluorokarbon) elhagyása, a természet és ember tiszteletben tartása, hanem Európa leginkább környezetbarát szabadtéri ruházat gyártójává szeretne válni. Erős márka a hegyi sportok és a kerékpározás területén, a termékskála nagy része megfelel a Green Shape Standard-nek az ökológiai hozzáadott értékével, a fenntartható anyagokkal és környezetbarát gyártási folyamatokkal. A Fair Wear Alapítvány tagjaként a VAUDE világszerte tisztességes béreket fizet, és biztonságos és tisztességes munkakörülményeket biztosít a teljes gyártási folyamat során.

VAUDE - ruhák, táskák és kiegészítők kerékpározáshoz
A VAUDE gyökerei a mélyen hegyi sportágakban rejlik, de a márka számos funkcionális kerékpáros ruhát és kerékpáros felszerelést kínál. A VAUDE a vízálló ruhákon kívül kiváló minőségű kerékpáros táskákat, hátizsákokat, cipőket és kerékpáros ruhákat kínál, napi kerékpározáshoz, országúti kerékpározáshoz, MTB-hoz és túrázáshoz. Fedezze fel a termékek széles választékát és győződjön meg a német minőségről.