UYN

A természet a legjobb tanár, és a legjobb ötleteket belőle meríthetjük. Ez inspirálja az UYN tervezőit, akik folyamatosan arra törekszenek, hogy a sporttevékenységet harmonizálják a természet szabadságával és könnyedségével, hogy tökéletes környezetet teremtsenek a legjobb teljesítményért.


Unleash your nature - a márka neve tükrözi a cég motivációját és célját egyaránt, a funkcionális fehérneműk fejlesztésében minden sporttevékenységhez. Végül az olasz gyártó Trère Innovation által használt különböző anyagok és fonalak technológiái mind a természetből származnak, és segítik Önt a fizikai korlátainak felülmúlásában, és új energiákat szabadítanak fel. Mégis, az UYN ruházatai segítik a kikapcsolódást - akár kemény edzés közben, vagy versenyen.


Ha a ruhák enyhítik a hő felhalmozódását, visszaverik a hőt, hűtő hatásuk van és csökkentik a súrlódást – szinte észre sem lehet venni, akkor - megfelelnek az UYN magas színvonalának. Ezenkívül több mint egyszerűen fehérnemű vagy zokni - ez a természet egyfajta érintése, amely támogatja sportos ambícióit.