•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Tunap Sports
Szenvedéllyel a sportolók és az anyagok iránt

Magas minőségű ápoló termékek…

Magas minőségű ápoló termékek az alkatrészekhez– ez a Tunap Sports követelménye. 2015 óta aktív a kerékpáros tisztítási és ápolási termékek piacán a nemzetközi Würth Csoport müncheni leányvállalata.
 
…a kerékpárjáért

A Tunap Sports minden kerékpár-őrült számára hozzáadott értéket kínál a kerékpáros ápolási termékeivel. Mindenkinek – kezdve az ingázóktól, akik dacolnak minden széllel a városi kerékpárjukon, a hobbi kerékpárosokon keresztül a profikig – szüksége van egy finoman működő és megbízható kerékpárra. Emellett mindenki tisztában van vele, hogy a kerékpár rendszeres ápolása növeli az élettartamát.

A magas minőségű kerékpáros ápolási termékek fejlesztése melett, a Tunap Sports fejlesztői a precíz és gazdaságos használatra fókuszálnak. Ezért, a Tunap termékek, mint a lánc, rugóstag és féktisztítók segítenek eltávolítani a makacs szennyeződéseket. A vékony adagolócsővel könnyedén felvihető a termék az érintett területekre. A Tunap lánctisztító és láncolaj is olyan előnnyel jár, amit nem szabad alábecsülni: mindkettőhöz tartozik egy kefe, a közvetlen és hatékony felvitel érdekében. Végül, de nem utolsó sorban, a biológiailag lebomló Tunap e-bike tisztítóval gyerekjáték az érzékeny e-bike-ok tisztítása.