•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Triaction by Triumph
Funkcionális alsóruházat női sportolók számára

A Triaction by Triumph a jól ismert Triumph vállalat egyik márkája. A cég fehérneműt és alsóruházatot fejleszt, gyárt és árul szerte a világon. Triaction by Triumph a vállalat márkája, mely a funkcionális alsóruházatot kínál női sportolók számára. A sport alsóruházat jellemzői az innovatív technológia, mely tökéletesen alkalmazkodik a sport követelményeihez, a jó szabás, a kiegészítők és a trendi dizájn.

A fűzőktől a sportmelltartókig
Minden 1886-ban kezdődött, amikor a fűző-készítő Johann Gottfried Spiesshofer és a kereskedő Michael Braun megalapították a “Spiesshofer & Braun“ fűzőgyártó céget. Az első fűzőket 6 varrógéppel és 6 alkalmazottal készítették egy kis istállóban a dél-németországi Heubach-ban. 1902-ben a cég már a “Triumph” nevet viselte – melyet a párizsi Arc de Triomphe ihletett. A termékkínálat folyamatosan bővült. Ahol régen fűzők készültek, most melltartók, sportmelltartók, alsóneműk, alakformálók készülnek. A sikerüknek köszönhetően a Triumph a világ egyik vezető gyártójává vált az innovatív fehérnemű és alsóruházat terén.

Hatalmas választék minden típusú sporthoz
A sportmelltartók különböző típusokban érhetők el, kezdve a kis támasztól, a közepesen és a magason át, egészen az extrémig. Mindegyik kombinálja a támasztékot a jó szellőzéssel, izzadság elvezetéssel és high-tech anyagokkal – a tökéletes kombináció a napi szintű kerékpározáshoz vagy az edzőteremben.