TomTom
Ellenőrizze a pulzusát, szívritmusát és útvonalát a csuklóján - a TomTom segítségével

A TomTom 1991-es megalapítása óta a cég navigációs eszközök gyártásával vált ismertté az egész világon, amely technológiát mindenki számára elérhetővé tették. A sport szerelmeseinek készíti a TomTom intelligens sport óráit, hogy elérjék céljaikat. A TomTom multi-sport óra közvetlenül a csuklón méri a pulzusszámot, így nem kell mellkas pántot viselni. A pulzusszám pontos kijelzésén túl, mutatja a sebességet, időt, megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, és a 22x25 mm-es nagy kijelzőn az útvonalat is nyomon követheti.
 
A különböző programok segítenek elérni a személyes céljait. Motiválhatja és kihívások elé állíthatja magát távolság, idő és kalória célokkal minden edzésen. Hogy javítson állóképességén és sebességén, intervall edzéseket is beállíthat. Ha eltér a kitűzött céltól, hang vagy vibráló jelzés tudatja Önnel. A verseny módban összehasonlítja az aktuális edzését a korábbi teljesítményeivel.

A computerről nem távolítható el a szíj, hogy más rögzítőkhöz csatlakoztathassa, de így is könnyen rögzíthető a kormányra, köszönhetően egy okos kerékpáros tartónak. Így már könnyen láthatóak a kerékpáros számára elengedhetetlen információk, mint tempó, sebesség és pulzusszám. Egy megfelelő mérőeszköz könnyen rögzíthető a kerékpárra, és az adatok könnyen átvihetők Bluetooth-on keresztül a sport órára.

A multi-sport név mindent elárul - sokoldalú órák nem csak futáshoz és kerékpározáshoz használhatók, hanem az úszáshoz is, vagy a három sportág kombinációjára is. A karóra 50 m-ig vízálló.