•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Thule Chariot

A Thule-t 1942-ben alapították Svédországban és azóta a cég célja, hogy közelebb hozza Önt a világhoz és az élet szeretetéhez. A nemzetközi csapat azon dolgozik, hogy segítse az aktív családokat és a kinti sportok szerelmeseit. A Thule segít Önnek mindent biztonságosan, könnyedén és stlíusosan szállítani, így bátran élheti az aktív életét – akár a városban van, vagy kint a természetben. Akármi a szenvedélye, törekvése, bárhová megy, bármit visz magával: a Thule-val szabadon élheti az aktív életet.

Vigye magával gyermekeit
Az egyik misszió, hogy a felszerelését biztonságosan, könnyen és stílusosan szállíthassa, így szabadon élvezheti az aktív életet. Habár az az ötlet, hogy a gyermekek számára is megfelelő felszerelést kínáljanak, ugyanolyan fontos. Akár kerékpározásról, hegymászásról vagy síelésről van szó: a Thule robusztus, biztonságos és stílusos gyermekhordozókat (úgy mint kerékpáros utánfutókat vagy jogging szetteket) kínál, hogy segítse a családokat az aktív élet élvezetében bárhol és az év bármely szakában.

A biztonság az első
A Thule által fejlesztett összes termék megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak vagy felül is múlják azokat. Szigorú, belső ellenőrzések biztosítják, hogy a termékek ellenállnak a legzordabb körülményeknek is, és hogy a felnőttek és gyermekek mindig biztonságban hazaérhetnek.

Praktikus, felhasználóbarát, tökéletes illeszkedés
A Thule termékeket a kinti sportok szerelmeseinek fejlesztették, akik nagy hangsúlyt fektetnek a praktikus és felhasználóbarát termékekre. Sőt, a Thule termékeknek tökéletesen meg kell felelniük a vevők, a gyermekeik, és az aktív életmódjuk elvárásaihoz – akár egy újszülöttet vagy gyermeket szeretnének magukkal vinni. Akár séta, kocogás, kerékpározás, túrázás vagy síelés: a Thule gyermekhordozók a legmagasabb teljesítményt és sokoldalúságot nyújtják annak érdekében, hogy a családok számtalan élményt élhessenek át, az év bármely szakában. 5 sport. 4 évszak. 1 hordozó.