•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

THULE
A tökéletes szállítóeszközök kétkerekűek számára

A Thule kerékpár állványok és szállítók azt jelentik az autónak, mint a csomagtartó a kerékpárnak. A márkát 1942-ben alapították Svédországban és azóta a szállítórendszereiről ismert, melyek lehetővé teszik a kerékpárok biztonságos szállítását. Manapság a Thule Group piacvezető pozícióban van. A vezető szerepük a széles termékkínálatnak kösz9nhető, melyben hátsó és tetőcsomagtartók is szerepelnek. Ezek a termékek mind lehetővé teszik, hogy kényelmesen, könnyen és biztonságban szállítsa kerékpárját a kívánt célig – legyen az hegyikerékpár, BMX, touring, országúti vagy gyermekkerékpár. A Thule a tökéletes partner a kétkerekűek szállításához. Nem számít, hova szeretne menni, vagy hogy Ön profi vagy amatőr kerékpáros.

Szállítsa kerékpárját autóval a Thule autós kerékpárszállítókkal
A Thule autós kerékpárszállítókat különböző helyekre erősítheti fel. Egyik lehetőség, hogy kerékpárját a tetőcsomagtartón helyezi el. A könnyű súly lehetővé teszi a kerékpár könnyű felhelyezését. A váz rögzítők a helyén tartják a vázat a könnyű rögzíthetőség érdekében. A gumipárnák megvédik a kerékpárt és a felniket nagy sebességnél is. A gyorszárak könnyebbé teszik a rögzítés és kioldást. Különböző csomagtartó közül választhat a kerékpár méretének megfelelően. Természetesen nehezebb kerékpárokat is szállíthat. Minden terméket úgy terveztek, hogy maximális biztonságot nyújtson, mivel a kerékpár nagy légellenállásnak van kitéve, amikor az autó tetőcsomagtartójára van helyezve.

Thule kerékpáros kiegészítők – Kerékpárszállítók kiváló minőségben és funkcionalitással
A Thule kerékpáros állványok és szállítók kimagasló minőséggel és a legjobb funkcionalitással rendelkeznek. Azok, akik úgy döntenek, hogy ezt a márkát választják, kényelmesen és biztonságosan szállíthatják kerékpárjukat autóval. Még a nagyobb tengelytávolságú kerékpárok is rugalmasan szállíthatók, mivel a Thule kerékpárszállítók állítható keréktartóval és hátsólámpával rendelkeznek. Sőt, a svéd kerékpáros márka kerékpáros kiegészítők széles választékát kínálja. Többek között feszítőpántokat, adaptereket, tetőcsomagtartót, első kerék támasztót, hátsó csomagtartót, bővítő adaptereket, gombokat és egyéb tartókat kínál. Nyugodtan induljon el egy hosszabb kerékpáros túrára a Thule termékeivel és rögzítse egyszerűen kerékpárját egy csuklómozdulattal.