•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Teasi navigációs eszközök
Gyorsan elérheti célját egy Teasi GPS eszközzel

A TEASI márka számos navigációs készüléket és tartozékot kínál kerékpártúrákhoz, valamint túrázáshoz, síeléshez vagy evezéshez. Így mindig eléri az úticélját - legyen szó akár egy esti útról, egy napos kirándulásról vagy egy kerékpáros túráról.

Könnyen használható és tele lehetőségekkel
A GPS készülékek tele vannak információkkal a szabadtéri sportok rajongói számára. Lehetővé teszik, hogy könnyen tervezzen útvonalakat otthon a számítógépén, és később elemezhesse őket. Az útja során sokféle hasznos eszközt, például pontos teljesítménymérést, iránytűt, érdekességeket és részletes térképeket használhat. Mindent az egyszerű használat és a magas funkcionalitás érdekében terveztek. Vegye ki a dobozból és induljon el!

Megfizethető és praktikus
A praktikus GPS-eszközök elsősorban a nagyszerű ár-érték aránnyal és technikai megoldásokkal emelkedik ki versenytársai közül, amelyek teljes mértékben a kültéri sportokhoz lettek kialakítva. Ha alacsony árú navigációs készüléket keres, amellyel gyorsan eljut az úticéljáig, akkor a TEASI GPS-készülékei megfelelőek lesznek az Ön számára.