•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

suplest
Svájci kerékpáros cipők országúti kerékpározáshoz, hegyi kerékpározáshoz és túrázáshoz

Mint az óramű - kerékpáros cipő Svájcból
2007-ben Robert Gehrig és Daniel Balmer a svájci Berneben alapította a márkát. Mindketten szenvedélyes kerékpárosok és elkötelezettek a kerékpáros cipők iránt, akár országúton, vagy a hegyekben. „Cipők kerékpárosoktól“, ez a mottójuk és ezért készítik a következő három alapelvnek megfelelően a kerékpáros cipőiket: prémium, svájci és lenyűgöző egyszerűség.
Svájc mindig is a minőségről volt ismert - függetlenül attól, hogy a sajtra, a csokoládéra, a gyógyszeriparra vagy a technológiai iparágra gondol. A fent említett elvek teljesítése érdekében minden nap a suplestnél keményen dolgoznak, hogy Svájc a jó minőségű kerékpáros cipők szinonimájává váljon.

Prémium cipők a kerékpározás szerelmeseinek
A suplest nem szereti a mainstreamet - itt minden cipő modellt tudatosan terveznek és fejlesztenek a legapróbb részletig. A prémium márka nem akar követni semmilyen trendet, ezért csak a legjobb anyagokat használja, tökéletes vágásokkal a legjobb cipőket készíti.
A cipők prémium minőségétől eltekintve az egyik elv a design és funkcionalitás egyszerűsége. Senki sem szereti a bonyolult kezelést - ezért a legfejlettebb cipőket szándékosan a legfontosabb funkciókra redukálják és gyönyörű részletekkel díszítik.

Országúti és MTB cipők
A suplest név két komponensből áll: A francia "souplesse" szó, amely a rendkívül hatékony edzést jelent, rövid, gyors pedálozással és az angol "supple - rugalmas" szó. Így a suplest kínálata a kiváló minőségű anyagok, a funkcionális talp kiegyensúlyozott keverékét ajánlja, amely még jobb erőátvitelt tesz lehetővé, és magas szintű kényelmet biztosít a legjobb teljesítmény elérése közben a kerékpáron.
A svájci cég a könnyű és tökéletesen illeszkedő országúti - és mountain bike cipőket kínál a tökéletes energiaátadáshoz. Az Országúti, Cross Country, Offroad sorozat a SUPtraction talppal a MTB-hez és túrázáshoz.