Supernova világítás, hogy látható legyen
Stabil és fix kerékpár világítás

A Supernova termékek a legjobb kerékpár világítási termékek közé tartoznak! Amikor a nap leereszkedik, és még mindig kerékpározik, fontos, hogy látható legyen és lássa is mindazt, ami az úton és mellette van. Gyenge fényviszonyok között a biztonságos kerékpáros túra fontos része a kerékpár fényének minősége. Minél tovább ér a kerékpár lámpáinak fénye, annál nagyobb láthatóságot és biztonságot nyújt a kerékpáron. Egyrészt az útnak jól megvilágítottnak kell lennie, másrészt Önnek is láthatónak kell lennie. Ráadásul a lámpa belsejében lévő technológia döntő jelentőségű. A közúti közlekedésben csak olyan lámpákat szabad használni, amelyek tükröződésmentes technológiával rendelkeznek. A Supernova kerékpárlámpákkal, LED-es fényszórókkal, valamint a kiegészítőkkel foglalkozik, amelyek a közúti forgalomban és a terepen is megállják a helyüket.

Supernova: meggyőző fényminőség, stabil rögzítés
A kerékpáros világításban fontos a technológia és a minőség, azaz a fénykibocsátás hatékonysága. A Supernova fényszórók házai kiváló minőségű kivitelezést ígérnek. Alumíniumból készül, ezért ennyire ellenálló. Szél, eső és jégeső, bármi jöhet, a Supernova gyártó fényei megbízhatóan világítanak. A dinamómotoros kerékpár lámpa nagyon magas és erős fényminőséget biztosít alacsony fordulatszámon is. A fényszóró stabil rögzítéséhez a Supernova kiegészítő tartozékokat is kínál. A technológia és a fény szakértője számos kiegészítő cikket kínál a kerékpárosoknak, így a gyenge fényviszonyok közti kerékpározás közben is biztonságban lesz.

Világítórendszerek kerékpárokhoz
A Supernova olyan tartozékokat is kínál, amelyek lehetővé teszik a lámpáinak, könnyű, gyors és biztonságos felszerelését. Ezért a konzolok közvetlenül a kormányon vannak rögzítve. Ez a kormánybilincs állítható, hogy biztosítsa az optimális fénysugarat. A Supernova technikai tartozékaival a lámpát kerékpáros sisakjához is csatlakoztathatja. Ezt tépőzárral teheti meg, amely könnyen nyitható és zártható, és lehetővé teszi az egyéni és a gyors szerelést. Továbbá a Supernova csatlakozói segítségével a fények könnyen leszerelhetőek.