•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SUPACAZ

Kaliforniában felnőni, szörfözve, görkorcsolyázva és snowboardozva, Anthony Sinyard – a SUPACAZ alapítója és a Specialized alapítójának, Mike Sinyard-nak a fia – mindig is töprengett azon, hogy a kerékpáros felszerelések és öltözékek miért olyan unalmasak.

A SUPACAZ filozófia – teljesítmény találkozása stílussal
Mint egy profi, Anthony égre földre kereste azt a kerékpár márkát, amely hasonlít a kedvenc szörf és görkorcsolya márkáinak felvágóságára. Miután üres kézzel tért vissza, arra az ötletre jutott, hogy megalapítja a saját márkáját 2010-ben. A stílusos márka neve a „Super Casual“ rövidítésből áll. Teljesítmény és stílus – ez a SUPACAZ két alappillére.

A SUPACAZ kínálat – a kormányszalagtól a kulacstartókig
2013-ban a kaliforniai márka ismertté vált a Super Sticky Kush kormányszalagjáról, mellyel új divatot teremtett, a vidám színeknek és stílusos dizájnnak köszönhetően az országúti kerékpárosok körében szerte a világon. Manapság a kínálatban sokkal többminden található, mint kormányszalagok. A SUPACAZ markolatokat, záródugókat, Ahead dugókat és kulacstartókat is kínál, sokféle színben és dizájnban, melyek tökéletesen kombinálják a teljesítményt és a stílust.