•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Stan's NoTubes
STAN TUBELESS KÉSZLETEK, BELSŐ NÉLKÜLI RENDSZER STANDARD GUMIABRONCSOKHOZ

A Stan’s NoTubes cég a New York állami Big Flatsben kezdte meg tevékenységét, hogy véget vessen a defekteknek. A tömlő nélküli készletek a szabványos felniket és gumikat egy kézmozdulattal alakítják át megbízható tömlő nélküli gumiabroncs rendszerekké. A Stan’s gumiabroncs szigetelés - ez is kapható külön, mint a készlet többi része - azonnal és végleg lezárja a szakadásokat akár 6 milliméter hosszúságig. Egyaránt használható a tömlő nélküli és átalakított gyári gumikkal, és biztonságosan szigetel akár hét hónapig.

Hála egy speciális fagyálló adaléknak, a tömítőanyag akár -30 ° C-os hőmérsékleten is alkalmazható.

Azonban a készlet különleges előnye, hogy a már meglévő abroncs / felni kombináció továbbra is használható. Annak ellenére, hogy a tömlő nélküli rendszerek egyre népszerűbbek lettek az utóbbi években számos kerékpáros nem hajlandó drága tömlő nélküli rendszerhez való alkatrészeket venni. Nekik a Stan’s NoTubes készlet egy megfelelő alternatíva lehet.
 
Az tömlő nélküli rendszer előnyei általánosan ismertek. A belső kiiktatásával az alacsonyabb forgó tömegnek köszönhetően a kerékpár jelentősen mozgékonyabb, ugyanakkor javul a gyorsulás és a gördülési ellenállás is. A tömítőanyagnak megvan az a képessége, hogy befedje a kisebb lyukakat, ami növeli defekt elleni védelmet, és így lehetővé teszi még vékonyabb és könnyebb gumik használatát. A szerelés olyan egyszerű, mint a koncepció és egy pillanat alatt kész.

A Stan’s NoTubes speciális 24 "26", és 29 " készleteket kínál freeride, Cross Country és all-mountain felhasználásra.

A Stan’s NoTubes termékek megbízhatóságát 2014-ben az Interbike hőn áhított díjával ismerték el a "Best Brand Value Customer” kategóriában.

Stan’s NoTubes reális alternatíva alku vadászoknak, a pragmatikusoknak és mindazoknak, akiket értékelnek a tömlő nélküli gumiabroncsok előnyei.