•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SQlab
Kiegészítők versenykerékpárosoknak a legnagyobb kényelem érdekében, kerékpározás közben

Az SQlab a kerékpáralkatrészek olyan gyártója, amely sok energiát, időt és pénzt fektet be az ergonómiai nyergek kutatásába és fejlesztésébe. Ezen túlmenően az SQlab feladata, hogy olyan más fontos alkatrészeket fejlesszen, amelyek javítják az ülőhelyzetet. A különböző nyergeken kívül vannak kormányelemek és fejcsövek a termékkínálatban. Ez azért van így, mert a verseny kerékpározásánál, a kényelmes ülés mellett a hosszú sík szakaszokon vagy meredek emelkedőkön, sok más részlet is fontos szerepet játszik az ideális ülőhelyzet kialakításában.

Különösen ergonomikus kerékpár nyergek az SQlab-tól
Az ergonómikus kerékpáros kiegészítők szakértőjeként az SQlab számos speciális módszert fejlesztett ki az ülő csontok, a fogásszélesség és a lábpozíció mérésére, amelyek még ergonómikusabb kerékpározást eredményeznek. Ezenkívül az SQlab méri az ülő csontok közötti távolságot, hogy kiszámítsa az optimális nyeregszélességet. Ezzel a nyereg-szakértők rájöttek, hogy a férfiak és a nők számára nem szükségesek különböző nyergek. Ehelyett az SQlab négy különböző szélességű nyeregmodellt kínál, így az ülő csontok mindig teljesen nyugodtak, és ideálisan igazodnak a nyereghez - férfiak vagy nők számára egyaránt. A legmodernebb technológiával felszerelt, trekking, MTB, triatlon és országútikerékpáros nyergek mind a profi kerékpárosok, mind az amatőrök számára egyaránt örömet okoznak.

Kerékpár kiegészítők az SQlab-tól - Komoly versenykerékpározáshoz szükséges alkatrészek
Az intenzív kutatás után az SQlab szakértői ergonómiailag praktikus megoldásokat fejlesztettek ki a kormányra, markolatra és fejcsövekre, amelyekkel még kényelmesebb kerékpározás lehetséges.