•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Spank
Kerékpáralkatrészek nagy igénybevételhez

Spank az extrém felhasználás specialistája a versenykerékpározás területén. A cég mindent kínál a száraktól a kormányokig a kerékpárosok számára, akik a kerékpáralkatrészek tekintetében különleges követelményeket támasztanak. A Spank-et a dél-afrikai tervező, Gavin Michael és a német vállalkozó, Sven Mack alapította. Céljuk, hogy magas szintű termékeket állítsanak elő a downhill és freeride kerékpározás területére, amelyek rendkívül funkcionálisak és jó áron kínálják őket. Továbbá, a Spank termékek a verseny kerékpározás területén is elnyerték a kerékpár szerelmeseik bizalmát a teljesen egyedi stílusuk és modern, élénk színek felhasználásával. A Spank már évek óta olyan egyedi alkatrészeket és kerékpáros kiegészítőket gyárt, amelyek mindennapos használatban vannak a trail és a downhill kerékpározásban.

Spank termékek a versenykerékpározás területén – Tartós anyagokból készült kerékpáralkatrészek
A kerékpáralkatrész-gyártó Spank által kínált termékcsalád olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyekre speciálisan profi kerékpárosoknak van szüksége: Nyergek, szárak, markolatok, láncok, kormányok, pedálkészletek, kerékkészletek és így tovább a szélsőséges terepen és nehéz körülmények között való kerékpározáshoz.

A versenyzőknek szánt termékek minősége alkalmazkodott a szélsőséges felhasználáshoz és egyértelműen elnyerte a MTB profik bizalmát világszerte.