•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Solestar
országúti és a hegyi kerékpáros talpbetétek

SOLESTAR INNOVATÍV KARBON SPORT TALPBETÉTEK
Talpbetéteivel a Solestar közelebb akarja hozni a kerékpárost a kerékpárjával. A szabadalmaztatott stabilizáló-háromszög a high-tech karbon-talp optimalizálja a láb helyzetét, és ha szükséges stabilizálja és korrigálja az egyes tengelyeltéréseket, így biztosít hatékonyabb erőátvitelt a pedálon. Ez nem csak maximalizálja a kerékpáros teljesítményét, hanem segít elkerülni a hibás lábtartást is. Annak ellenére, hogy már régóta elérhetők talpbetétek sportolók számára, a Solestar volt az első cég, aki kerékpárosokra optimalizálta talpbetéteit.

Nincs két egyforma láb. Azonban a helyzet az, hogy a pozíció, ami a legjobb erőátvitelt és védelmet nyújtja az ízületeknek a pedálon mindig azonos: semleges alaphelyzet. A Solestar talpbetét a különböző típusú lábakat is ebben a helyzetben tartja, amely stabil alapot és a legjobb testhelyzetet biztosít.

Az innovatív és kifinomult koncepciót Berlinben dolgozták ki, ahol továbbra is folynak a fejlesztések. Sőt, a talpbetétek Németországban készülnek, garantálva a legmagasabb minőséget. A talpbetétek minden típusú cipőben használhatók és minden standard méretben elérhetők.

Az országúti kerékpárosoknak fejlesztett betétek mellett, a Solestar kifejezetten hegyi kerékpárosoknak is kínál talpbetétet, amelyek az ő speciális igényeiket is maradéktalanul kielégíti. Összehasonlítva az országúti kerékpáros talpbetéttel, ezek vastagabbak, hogy elnyeljék az ugrásokat a terepen.

A high-tech talpbetétek kényelmesen optimalizálják a láb helyzetét országúti és hegyi kerékpárosoknak egyaránt, így biztosítva jobb élményt sportolás közben!