SIXTUS
Sportolás előtti és utáni bőrápolók

A bőr ápolása is része az egészséges életmódnak és az ápolás különösen fontos a sportolóknak, akik természetben szeretnek aktívak lenni. A Schliersee tó (Felső-Bajorország) melletti Sixtus cég több mint 80 éve foglalkozik ápoló és regeneráló krémek, testápolók, olajok gyártásával, melyek természetes alapanyagokból készülnek.

Alpesi gyógynövények teljesen természetes válogatott esszenciája, illóolajok, ligetszépe olaj és allantoin - ez a szabadalmaztatott formula képezi az alapját a Sixtus magas színvonalú ápolási termékeinek. Az alpesi gyógynövényeket a kívánt alkalmazásnak és bőrtípusnak megfelelően választják ki; az illóolajokat kezeletlen virágokból, levelekből és gyökerekből vonják ki. Nem csak gyógyító összetevőket tartalmaznak, hanem kellemes illatot is adnak. A ligetszépe értékes eleme az agamma-linolénsav, amely növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncok kialakulását az arcon. Allantoin, fekete nadálytő gyökér kivonatból készül, megnyugtatja az irritált bőrt és gyorsítja a sejtek regenerációját.

Sok értékes alpesi gyógynövény szinte közvetlenül a Sixtus gyár kapuja előtt nő. Mások viszont éppen ellenkezőleg, messziről érkeznek, mint például a lucfenyő tű olaj vagy levendula a mediterrán országokból.
Valamennyi nyersanyag tisztaságát környezetbarát módon teszteljük a saját laboratóriumunkban, mielőtt felhasználásra kerülnek.

Sok éves minőség: 1952 óta a Sixtus látja el a német olimpiai csapatot gyógyító kivonatokkal. A Sixtus különösen elkötelezett a kerékpározás iránt és az évek során már számos sportoló számára nyújtott gyógyírt.

Az évszázados tudást a gyógynövények erejéről kombinálva modern feldolgozással fejlesztik a 100% -ban természetes Sixtus termékeket.