•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SIDI
Success guaranteed by performance, comfort and passion

Ahogy a kerekek forognak a kerékpárban, úgy repült el 50 év. Ha megnézzük a SIDI cég történetét, akkor a kezdetek egészen 1960-ig nyúlnak vissza, amikor a cégalapító Dino Signori szenvedélyét a kerékpározás iránt munkájára fordította. A saját kézműves üzletében egyre fontosabbá vált a kerékpározás és a sportcipő gyártása, így a SIDI a következő évek során az egyik vezető kerékpáros cipőgyártóvá vált. Ma a SIDI nagy választékot kínál MTB és országúti cipőkből hobby sportolóknak, valamint a profiknak egyaránt.

SIDI kerékpáros cipők - sportcipők magas technikai komforttal
A SIDI MTB / trekking és országúti cipők ergonómiailag fejlesztett - a felső anyagtól a varrásokon át a talpig. Ezért nagyon népszerű kerékpáros cipő minden szenvedélyes kerékpáros számára. Nemcsak a különböző kerékpáros cipők tervezése meggyőző, hanem a funkciójuk is. A könnyű felső anyagok növelik a kényelmet és különösen hatékony szellőzést biztosítanak. A cipő másik innovatív tulajdonsága a 2007-ben, a SIDI által kifejlesztett "Heel Retention System". Ezzel a rendszerrel a sarkát fixálja a cipőben. Ily módon beállíthatja a cipőt, hogy különösen jól illeszkedjen a lábhoz, és megakadályozhatja az elcsúszást, pl. a sprintek alatt. Egy másik gyakorlatias SIDI fejlesztés a Vent karbon talp, amely segíti a láb szellőzését. A Micro Look zárak is nagyon népszerűek a kerékpárosok körében; a Micro Lock csavaros záró rendszer lehetővé teszi a cipők tökéletes beállítását a lábhoz.
  
SIDI kerékpáros cipők és kiegészítők - megbízható, kényelmes és funkcionális
Ma a SIDI cég a hagyomány, fejlődés, stílus és kényelem egyedülálló egyensúlyával a legkülönlegesebb sportcipő-gyártónak számít. Ezenkívül a SIDI cég számos hasznos tartozékot és pótalkatrészt kínál, különösen, ha a SIDI cipőjét a ruhájához kívánja illeszteni. Ez nem jelent problémát a SIDI cserealkatrészek széles választékával. Egyszerűen szerelje fel SIDI cipőjét a színes racsnival vagy zárral, hogy megfeleljen ízlésének. Mi több, a SIDI kialakította a ruházati termékeit is, hogy a rajongóknak megfelelő zoknit, nadrágot, kesztyűt stb. biztosítson. A jövőben a SIDI nemzetközi értékesítési hálózat építésébe fektet be, garantálja a minőséget több millió sportolónak. A kerékpárosok a világ minden tájáról kihasználják a SIDI megbízhatóságát és kényelmét, amelyet a technikai MTB és országúti cipők képviselnek.
WOMEN and MEGA Last

WOMEN and MEGA Last The ideal fit for any foot

The “shoe last” describes the foot shape around which a shoe is made. Sidi shoes have always been developed to achieve the perfect fit. That’s why Sidi not only offers standard, yet also special shoe lasts for women (“WOMEN”) and wide feet (“MEGA”). The MEGA LAST provides a perfect fit for wide feet, thanks to a wider cut of the upper shoe. The WOMEN last is specially designed for narrower feet.
1st place for Sidi

1st place for Sidi READER’S CHOICE AWARDS OF THE MAGAZINES TOUR AND GRAN FONDO

The quality of Sidi is absolutely convincing, that’s why the brand was awarded the 1st place in the Shoes category of the TOUR Readers’ Award. The Gran Fondo magazine, too, started a reader survey, in which Sidi was voted “Best Brand 2017” in the “Riding shoes” category.