Shock Absorber
Mindegy, hogy futáshoz vagy kerékpározáshoz, a Shock Absorber a megfelelő sportmelltartó sportos hölgyek számára

A Shock Absorber magában foglalja az összes fontos tulajdonságot, amire a nőnek szüksége van sportolás közben. High-tech anyagok, ergonómikus illeszkedés, kiváló tartás. Három különböző típus érhető el. Sőt, a trendi és nőies megjelenésnek köszönhetően ez a sportmelltartó a legjobb választás minden sporttevékenységhez.

A mozgás a kulcs az egészséges testhez. Ugyanakkor a test egyes részein a túlzott mozgás az ellenkezőjéhez vezethet, fájdalomhoz és túlfeszített szövetekhez. Ezeknek a negatív következményeknek a megakadályozására fejlesztették ki 1994-ben a Shock Absorber-t, hogy egy olyan sportmelltartót kínáljanak, mely megfelel a nők modern és ergonómikus igényeinek. A sportmelltartót orvosokból, női sportolókból és ruhaipari specialistákból álló csapat fejlesztette az Edinburgh-I egyetem támogatásával. A Shock Absorber alapfeladata a nevéből is látható: Rázkódáscsillapító. Bizonyított, hogy a Shock Absorber sportmelltartói 78%-kal csökkentik a mell mozgását. Az elmúlt években a Shock Absorber több klinikai vizsgálatot is elvégzett és elsőként használt a mell mozgását vizsgáló 3D szenzorokat, hogy minél jobban megfeleljenek a különböző sportok igényeihez.

A Shock Absorber melltartók puha és rugalmas pánttal rendelkeznek, ami garantálja a kényelmes viseletet. Nagy figyelmet szenteltek a melltartó kosaraknak is, a multi-piece (többdarabos) felépítés a láthatatlan betétekkel szintén komfortos viseletet biztosít. Széles, párnázott és állítható pántok és géllel párnázott kapocs biztosítják a tökéletes illeszkedést mindenhol.

A Shock Absorber kínálatában többféle támasztási szint érhető el. A színek és stílusok széles választéka, valamint az A-tól G-ig tartó kosárméretek lehetővé teszik, hogy minden hölgy megtalálja a számára megfelelő sporttársat. A légáteresztő sportmelltartók a Shock Absorber-től kitűnik a divatos színekkel, valamint klasszikus és V-nyakkal is elérhetőek.