rh+
Minőség, made in Italy

Az rh + márka már egész Olaszországban ismert. Az anyagok minőségének, a lenyűgöző illeszkedésnek és a szemet gyönyörködtető formatervezésnek köszönhetően a kerékpáros ruhák különösen népszerűek azoknál a kerékpárosoknál, akik stílusosan akarnak tekerni, miközben élvezik a nagyszerű funkcionalitást.

Az rh + már több mint 15 éve nagy kiváló sportruházatot és kerékpáros kiegészítőket gyárt. Ezek közé tartozik a női és férfi vállpántos rövidnadrágok, rövid és hosszú ujjú mezek, kerékpáros nadrágok és mezek, kiváló minőségű olasz anyagból. Vásároljon olasz minőségi márkát a ROSE Bikes-tól!

Az funkcionális anyagokat az évek során a rh + kerékpárosokkal együttműködve fejlesztette ki. Az alapítása óta a vállalat szoros együttműködésben dolgozik a versenyzőkkel, hogy folyamatosan fejlesszék termékpalettájukat, és tökéletesen alkalmazkodjanak ruházatukkal az országúti kerékpárosok igényeihez.

Minden rh + terméknek márka-specifikus designja van, amely tökéletesen ötvözi a stílust és a teljesítményt. A design tekintetében az rh + különös hangsúlyt fektet az eleganciára és az innovatív anyagokra. Alig van olyan márka, amely olyan tökéletes egyensúlyt kínál az olasz stílus, design, az innováció, a kiváló minőségű ruházat és a páratlan kényelem között. Akár meleg téli hosszúnadrág vagy mez, akár könnyű és világos nyári ruházat, divatos színekben - az rh + rugalmas, szorosan illeszkedő kerékpáros ruháival új standardeket állítanak fel és meggyőznek mindenkit, aki felpróbálja őket.

A népszerű Muro di Sormano vagy Ghisallo útjaitól, csak néhány kilométerre lévő cég központjában található szálcsatornában - folyamatosan optimalizálják termékeiket és kiélik a kerékpározás iránti szenvedélyüket. Rh + vállpántos rövidnadrág, rövid és hosszú ujjú mezek, kerékpáros nadrágok széles választékát kínáljuk a nők és férfiak számára kiváló minőségű olasz anyagából. Vásároljon olasz minőségi márkát a ROSE Bikes-tól!